FOTO by River Island

Moda

Satinirana mini suknjica s mašnom idealan je odabir za nadolazeću party sezonu!

Daria Lovrić 26. travnja 2023.

Žuta ili lila? Koji je primjerak vaš favorit?

Osim što se za naredni period moramo opskrbiti udobnim odjevnim komadima koje ćemo svakodnevno nositi na posao, ne smijemo zaboraviti na upečatljive primjerke u kojima ćemo zablistati na partyjima i na svečanim događanjima.

River Island lila suknja s mašnom
River Island lila suknja s mašnom

Nadolazeći vikendi bit će ispunjeni raznoraznim svečanostima i ludim vikend izlascima za koje nam je potreban poseban i efektan outfit.

Suknje s mašnom u trendi bojama pravi su HIT!

U posebnim prilikama želimo zablistati u svom najboljem izdanju, a kako bismo to postigli važno je da biramo eye-catching odjevne komade zanimljivog dizajna i efektnih boja.

Unutar River Island asortimana pronašli smo šarmantnu suknjicu koja će u fokus staviti vaše noge i struk. Riječ je o mini suknji od žakarda koju krasi efektna mašnica koja se veže na lijevom boku.

 River Island žuta suknja s mašnom
River Island žuta suknja s mašnom

Mini krasotica dolazi u dvije efektne boje koje će obilježiti proljetnu sezonu – pastelnoj žutoj i popularnoj lila.

Vrlo ju je lako kombinirati s drugim odjevnim komadima, bila riječ o crop-topovima ili jednobojnim satiniranim košuljama koje će s njom u tandemu kreirati elegantan i skupocjeni look.

Ako su i vas očarali odvi modeli, požurite po svog favorita i zablistajte u nadolazećem periodu. Možete ju naručiti putem River Island web trgovine po cijeni od £25.