FOTO by Stradivarius

Moda

Satenske haljine bezvremenski su trend – ovo su naši favoriti!

Viktoria Mikulić 20. siječnja 2023.

Zašto bi satenska haljina trebala postati vaš novi dio garderobe?

Prije nego što vam predstavimo trendi satenske haljine, da vas prvo upoznamo s time što je uopće saten. Iako mnogi misle suprotno, saten uopće nije tkanina. Ovo bi moglo iznenaditi mnoge jer često kažemo saten na isti način na koji bismo rekli svila ili pamuk.

Ali saten se zapravo odnosi na tkanje samog tekstila, a ne na sirovinu.

Satenske haljine izuzetno su lijepe, ali ono što nam se ponekad ne sviđa je to što zahtijevaju dodatnu njegu. Ništa od toga nije teško, a sve dok slijedite nekoliko ključnih pravila, svoju satensku haljinu moći ćete nositi godinama. Budući da saten dolazi u mnogim tkaninama poput poliestera, svile ili pamuka, većina brige o vašoj haljini svodit će se na tkaninu od koje je izrađena. Uvijek provjerite upute prije pranja.

Iako se saten nekoć nosio samo za bitne prigode, danas na tržištu postoje ležernije opcije u kojima možete obavljati svoje dnevne aktivnosti.

Stradivarius satenske haljine dolaze s nenametljivom dozom seksepila!

Kako biste saten prenijeli iz žanra svečanih haljina u dnevni look, razmislite o duljini haljine. Odabir kraćih modela najlakši je način da saten učinite ležernijim.

Satenska mini haljina prijelazni je komad koji funkcionira u mnogo različitih situacija. Budući da će saten uvijek dodati sofisticirani dodir vašem looku, pronašli smo haljine koje mogu poslužiti i za dnevnu odjeću i za noćni izlazak. One dolaze s potpisom Stradivariusa, a najposebnije su nam kremaste nijanse poput nježno roze, zlatne, bež i baby plave…

Ovih 7 satiniranih haljina privlačnost su na kvadrat!

U nastavku donosimo galeriju sa 7 predivnih boja koje će vas zasigurno približiti odluci o kupnji satenske haljine:

Njihova cijena iznosi 25,99 €, a naručiti ih možete putem stradivarius.com/hr!