FOTO by Boohoo

Moda

Satenska haljina s točkastim uzorkom u 4 boje – ulov na sniženju kojeg ne želite propustiti!

Krešimir Šustić 25. ožujka 2020.

Zavodljivi model zrači seksepilom i ženstvenošću

Svi se volimo s vremena na vrijeme urediti i zasjati u najljepšem izdanju. Bilo da se radi o romantičnoj večeri ili o izlasku s frendicama, pomno biramo komade u kojima se osjećamo predivno.

Dame najviše posežu za haljinama koje ističu figuru i zrače seksepilom. Naš favorit za ovu prigodu je ljepotica koju smo pronašli na Boohoo web shopu. Satenski model dolazi u četiri različite boje s popularnim uzorkom na točkice.

Uzak kroj i prorez sa strane čini ovaj artikl totalno privlačnim i zavodljivim. Idealna je za obljetnice veze i koktel partyje na kojima nećete ostati neprimijećeni. Osjećaj koji pružaju svojim laganim materijalom neprocjenjiv je i pratit će vas cijelo vrijeme.

Savršeno se uklapa sa sandalama i cipelama na visoku petu, a malena torbica i primjeren nakit poput bisera podići će cijeli look na viši nivo. Vjerojatno će vam laskati pozitivni komentari i to što će vas zamijeniti za filmsku divu.

Prilika da je zgrabite na sniženju je tu, zato počastite sebe i dodajte u svoju garderobu komad koji je lijep čak i ako samo gledate u njega. Možete je naručiti na LINKU.