FOTO by Nike

Ljepota

Saten preuzima glavnu riječ na novim Nike Cortez modelima

admin 21. lipnja 2024.

Od izuzetno prozračnih materijala dolaze u tri boje

S obzirom na viđeno od Corteza, vidljivo je da postoji neki opipljiv zamah unaprijed i da se ovaj model ponovo pojavljuje kao vodeće ime unutar Nike strategije. U posljednjim mjesecima pisali smo o nekoliko divnih novih modela, a sada, na prvi dan ljeta dolazi nam jedna poslastica u tri boje.

Light plava i kromirani detalji zablistali su na novim Nike Cortez tenisicama

S obzirom na to da Cortez u svojim dizajnima ima već prepoznatljiv i predvidljiv obrazac ovaj novi model u tri varijante donosi neke detalje zbog kojih ćete za nadolazeću sezonu poželjeti novi par obuće.

Nike Cortez saten
Foto: Nike

Naziv nove linije dobio je ime Nike Cortez “Satin Pack” i možemo zaključiti da saten preuzima glavnu riječ. Iako su sve tri boje lijepe složit ćete se da one u ružičastoj varijanti izgledaju nekako najposebnije.

Nike Cortez saten
Foto: Nike

Kombinacija brušene kože i satena izgleda neodoljivo, kao i njihov tonski prijelaz u dvije nijanse ružičaste, a kao šećer na kraju tu su i satenske vezice u istom tonu. 

Foto: Nike
Foto: Nike

Čak i ako niste ljubitelji nježnijih boja, svog ljetnog favorita možete pronaći u crnoj i bijeloj boji, a sva tri modela bit će dostupna kroz nekoliko dana na službenim Nike stranicama po cijeni od 90$.