Moda

Bež nijansa, saten i točkice – nove Reserved sandale zaslužuju epitet ‘haute couture’!

Viktoria Šafranić 27. travnja 2020.

Poznajete onaj osjećaj kada je to-to? Nama se upravio dogodio...

Ako je postojeća situacija donijela išta dobro, onda je to mogućnost kupnje najdražih nam proizvoda po super cijenama.

Znamo da nam to trenutno ne bi trebao biti prioritet, ali kako se suzdržati kada naiđemo na nešto uistinu prekrasno, tek lansiranu stvarčicu koja je ujedno na popustu od 20%.

Svaki fanatik mode, pripadnica nježnijeg spola koja cijeni fine materijale i osoba koju nijedan uzorak ne zapanjuje kao točkice zastat će da pobliže pogleda ovaj novitet iz Reserveda.

Sandale u kojima bismo plesale po oblacima, prisustvovale najelegantnijim balovima, ljubile se na kiši zaklanjajući ih chic kišobranom, usudile se učiniti one najluđe stvari…sve ove osjećaje u nama izazivaju pristigle ljepotice.

Napravljene od satena koji ih krasi kompletne pa čak i potpeticu od 8,5 cm, odjevene u bež boju preplavljenu točkicama smeđe nijanse, ove ljepotice čiji prednji dio čini profinjen čvor mnogima će postati beskrajna želja.

Iako ih još nema na hrvatskoj online trgovini Reserved, možete ih pronaći na službenoj stranici po cijeni od 39.99 GBP uz popust od 20%.

Najviše će pristajati uz zanosne ljetne haljine i božanstvene suknje, no možemo ih zamisliti i uz poderane traperice i običan bijeli T-shirt.

Uz što god ih naumili nositi, uopće nije bitno imate li make-up, frizuru, nokte jer ovog puta pažnja prolaznika zadržat će se na vašim stopalima.

Ako mislite da biste u njima mogle osvojiti svijet, samo ćemo jedno reći, POŽURITE i nabavite ih na linku.