FOTO by Pull&Bear

Moda

Šarmantne wedgesice u boji šećerne vate ljubav su na prvi pogled!

Daria Lovrić 10. kolovoza 2023.

Toliko su slatke da bih najrađe pojeli!

Ružičasta boja prevladava u garderobi, svake godine, posebice u proljeće i ljeto. jedna je od najtraženijih boja, bilo u nježnim tonovima ili jarkoj fuksiji. Ipak naš favorit su pastelni tonovi koji nas asociraju na bezbrižne ljetne dane.

Pull&Bear wedgesice u ružičastoj boji 1
Pull&Bear wedgesice u ružičastoj boji

Još kao malene djevojčice, nesvjesno smo gajile ljubav prema pastelnim bojama. Sve oko nas je bilo nježno, optimistično i veselo, počevši od interijera, preko odjeće, igračaka i omiljenih slatkiša.

Jedna od najpopularnijih slastica je bila i šećerna vata koju bi nam roditelji kupili kada bismo se zatekli na nekom sajmu, koncertu ili lunaparku.

Pull&Bear wedgesice u ružičastoj boji 2

Uz pastelne wedgesice s mašnicama pripremite se na komplimente!

Ružičasta je IT boja koja nikada neće prestati vladati našom garderobom, posebice u toplim danima. Dok čekamo da sunce napokon otjera oblake i vrati nam dugoočekivano ljeto, bacili smo u potragu za udobnim parom cipela, koje ćemo nositi sada, ali i u zalasku sezone.

Pull&Bear wedgesice u ružičastoj boji 3

Popularni brend Pull&Bear lansirao je efektne krasotice na punu petu u nježnoj ružičastoj boji. Chic wedgesice napravljene su od bež jute i ružičastog pamuka i imaju petu od 12 centimetara.

S obzirom na to da imaju punu petu i platformu od 4 centimetra, visina pete vam neće narušavati stabilnost.

Upravo je to jedan od razloga radi kojeg obožavamo sandale na punu petu. Udobne su, stylish, možemo ih nositi uz gotovo sve odjevne komade i pri svakom koraku izgledati elegantno i profinjeno.

Ako su i vas očarale ljubimice u boji šećerne vate, možete ih naručiti putem Pull&Bear web trgovine, po cijeni od 39,99 €.