FOTO by Next

Dekor

Šarmantne vaze po cijeni od 44,00 kune obogatit će svaki interijer

Krešimir Šustić 14. siječnja 2021.

Privlačni detalji, stvoreni kako bi ambijent zablistao u upečatljivom ruhu

Poznato je da raznim dekorativnim predmetima i sitnim detaljima unosimo dašak svježine u naše životne prostore te im samim time transformiramo izgled.

Ponekad je dovoljno u naše malene oaze mira staviti samo jednu sitnicu kako bi se promijenila njihova kompletna atmosfera i nadodalo upečatljivo ruhu koje neće proći nezamijećeno.

U kategoriju modnih dodataka za naše domove spadaju osobne fotografije, umjetnička djela, ogledala, razne figurice, tepisi, ali i svestrane vaze koje unose dašak prirode u naša četiri zida.

Katkad mogu biti toliko lijepe same za sebe da im ne treba cvijeće ili biljke, neovisno o tome u kojim veličinama, oblicima i bojama dolaze.

Budući da smo božićne dekoracije pospremili, oslobodilo nam se pregršt kutaka u našim domovima koje možemo upotpuniti zanimljivim primjercima s web shopa brenda Next.

Napravljene su od metala i keramike, obojene u blage pastelne i kričave nijanse, obogaćene točkicama, decentnim uzorcima i ostalim detaljima kojima ne možemo odoljeti.

Lijepo se uklapaju u svaki stil uređenja zahvaljujući minimalističkom dizajnu te će upravo one biti onaj jedan šarmantan predmet za koji će vas gosti pitati gdje ste ga nabavili.

Galerija koja slijedi u nastavku sadrži 13 fotografija sa simpatičnim modelima za koje vjerujemo kako će vas namamiti da unesete malenu, ali slatku promjenu u svoj ambijent.