FOTO by MyTheresa

Moda

Šarmantne sandale s leptir mašnama izgledaju poput slikarskog platna!

Daria Lovrić 02. svibnja 2023.

Efektan dizajn i upečatljive boje plijenit će poglede!

Proljetne kolekcije vrve upečatljivim i efektnim odjevnim komadima, obućom i modnim dodacima. Jarke boje, zanimljiv dizajn i razigrani print sastavni su dio našeg proljetnog looka koji unosi radost i veselje u svaki dan i prigodu.

Sandale s leptir mašnom

Pretpostavljamo da je u narednim mjesecima pred vama barem jedna svečanost, a i ako nije vikendi će vam biti ispunjeni raznoraznim druženjima i izlascima. Zasigurno vam kao jednoj ženi ne treba poseban razlog kako biste kupili novi par cipela, posebice za ove koje ćemo sada predstaviti.

Sandale s leptir mašnama stvorene za crveni tepih!

Profinjene krasotice u kombinaciji jarke ružičaste i žute boje izgledaju kao remek-djelo. Upečatljiv par smješten je na potpeticama od 105 mm i krase ga dvije mašnice na stražnjoj strani.

Naime, riječ je o ručno rađenom modelu brenda Aquazzura čiji modeli jamče udobnost i nosivost. Kreacije Edgarda Osoria kombiniraju luksuz i izradu s inovativnim dizajnom i paletama boja.

Ove će krasotice odlično izgledati uz ženstvene lanene hlače i lepršave haljine, međutim birajte midi ili mini modele kako ih ne biste prekrili i kako bi što više došle do izražaja.

Sve ljubiteljice cipela, zanimljivog dizajna, vibrantnih boja i mašnica, ove sandalice s potpisom renomiranog brenda Aquazzura mogu pronaći putem web trgovine MyTheresa, po cijeni od €650!