FOTO by nextdirect.com/hr

Dekor

Šarmantne pastelne čaše za prvo proljetno roštiljanje!

Viktoria Mikulić 03. travnja 2023.

Obožavamo pastelni home dekor koji uključuje naša omiljena pića!

Mnogi smatraju da su čaše sporedni dio kada pripremamo roštilj, no svi koji cijene originalne dekoracije i svaku proslavu žele podići na višu razinu, znaju da čaše trebaju biti u centru pozornosti, jer ako nešto stalno držimo uz sebe, onda je to naše piće.

Zaista je lijep osjećaj potruditi se oko dekoriranja i potom primiti brojne komplimente za naše vještine uređivanja. To nam svima daje elana da uvijek iznova impresioniramo ljude oko sebe, jer na kraju krajeva, kada su naši uzvanici sretni, i mi smo.

Neovisno o tome pijete i vino, gin tonik, aperol ili nešto drugo, čaše koje smo upravo pronašli na web trgovini Next unose dašak proljeća u naša druženja, a dolaze u staklenom izdanju s efektom pastelnih boja.

Pastelne čaše s potpisom Nexta upotpunit će svaki proljetni i ljetni party!

Ako svoju kolekciju čaša želite osvježiti nečim novim, ove stylish čaše u pastelno plavoj, zelenoj, žutoj i ružičastoj boji svidjet će se svakom gostu. Iako su namijenjene za vino, vi u njih možete točiti štogod poželite.

Za sve koji se znaju dobro zabavljati i ovog proljeća planiraju organizirati vrtni party, ovaj ljupki set od 4 čaše iznosi € 28, a naručiti ga možete putem LINKA!