FOTO by Next

Dekor

Šarmantne čaše u neodoljivim pastelnim tonovima za najluđe ljetne partyje!

Daria Lovrić 17. svibnja 2023.

Zna li se kada stiže prvi sunčani vikend?

Nažalost, na prste jedne ruke možemo izbrojati koliko je vikenda u ovoj godini bilo sunčamo i toplo. Iako nam se bliži kraj svibnja, imamo osjećaj da su proljetni i sunčani dani jako daleko. Kako bi se utješili, podsjećamo se u kojem periodu godine se nalazimo i nadamo se da su ovi kišni dani na izmaku.

Next pastelne čaše
Next pastelne čaše

Svima nam je dosta ružnog vremena i prvi sunčani vikend iskoristit ćemo za vrtni party. Danima maštamo o mirisu roštilja, kapljici hladnog pića, smijehu koji se širi dvorištem i druženju s najdražim osobama.

Nema ništa ljepšeg od opuštajućeg vikenda zaokruženog druženjem s prijateljima, bili domaćin ili gost. Iako je nekima pripremanje zabave stresan posao, mi spadamo u onu skupinu ljudi koji to naprosto obožavaju!

Šarmantne pastelne čaše za prvo proljetno roštiljanje!

Ako ste u narednom periodu planirali pripremiti nezaboravan party za svoju ekipu, uz kupnju mesa i pića, pripremu kolača i drugih slastica, obratite pažnju na dekoriranje prostora.

Next čaše za šampanjac

Osim lampica, svijeća i cvijeća u vazama, poigrajte se zanimljivim posuđem, posebice čašama jer pretpostavljamo da će one većinu vremena biti vašim gostima u rukama.

Putem Next web trgovine pronašli smo prekrasne modele u pastelnim nijansama – žutoj, ružičastoj, plavoj i zelenoj. Uz čaše za vodu, vino i koktele, tu su predivne čaše za šampanjac.

Uski elegantni modeli cijelom će druženju dati dozu elegancije i podići vašu vrtnu zabavu na jedan viši nivo. Ako su i vas oduševile ove krasotice i želite s njima nazdravljati na idućoj zabavi, naručite ih putem Next web trgovine po cijeni od 63€.