FOTO by Chic Me

Moda

Šarmantna pulover bluza u kojoj ćemo dominirati na božićnim partyjima

Krešimir Šustić 09. studenoga 2020.

Dolazi u pinky i crnoj boji s čak 9 različitih motiva

Bližimo se čarobnom i najveselijem dijelu godine koje će neovisno o epidemiološkoj situaciji, biti popraćeno brojnim zabavama, svečanostima i domjencima.

Takve prigode priželjkuju one najposebnije stvarčice koje posjedujemo u našim garderobama, pogotovo ako smo pozvani na party s poslovnim kolegama i šefovima.

$19.99

No ukoliko smo pozvani na neki malo ležerniji i opušteniji događaj, naše modne kombinacije lakše će se prilagoditi situaciji, te ćemo zablistati u najboljem izdanju s dozom vlastitog toucha.

Srećom, brojni web shopovi i high street brendovi već nekoliko godina u ovo doba svoje ponude obogaćuju komadima s prigodnim božićnim motivima, od kojih se najviše ističu popularni džemperi.

$21.99

Ovog puta, odlučili smo isprobati nešto malo drugačije zbog čega ćemo dominirati i biti upečatljivi na božićnim partyjima , te smo izabrali predivnu bluzu koja ostavlja bez daha.

Dolazi u neodoljivoj pinky nijansi i klasičnoj crnoj boji, rukavi su nabrani i napravljeni od laganog materijala tila, a krase je zanimljivi likovi i natpisi, prigodni za adventsko vrijeme.

$19.99

Djed Božićnjak, sob, božićno drvce, kolačići, čaše s crvenim vinom i popularni Grinch, definitivno će nas staviti u prvi plan i centar pažnje dok ćemo s velikim smiješkom uživati u slasnim delicijama i dobrom društvu.

Toliko je savršena da je možemo kombinirati s omiljenim parom traperica, suknjama, malo finijim modelom hlača uz tenisice, robusne gležnjače ili čizme na visoku petu.

$21.99

Jedva čekamo zabljesnuti na idućoj zabavi u coolerskom i simpatičnom, ali i elegantnom outfitu s ovim ključnim komadom.

$21.99
$19.99
$19.99
$21.99
$21.99