FOTO by Naf Naf

Moda

Šarmantna Naf Naf torbica s mašnom na točkice ljetni je favorit!

Daria Lovrić 30. lipnja 2022.

Nije li savršena?

Ljubav između žene i torbi je nešto posebno i svaka zaljubljenica u modu ima nekoliko modela torbica. Ovisno o odabiru outfita biramo cipele, nakit i torbicu. Želja ili potreba? – često se pitamo, međutim, u torbici držimo svoje osobne stvari potrebne za obavljanje svakodnevnih aktivnosti, stoga je logičan potez i imati nekoliko njih.

Naf Naf torba 1
Naf Naf torba

Primjerak za svakodnevno nošenje koji je praktičan i elegantan je must have. Ova vrsta torbice je najčešće nešto većih dimenzija kako bi u bilo kojem trenutku sve što nam je potrebno imali uz sebe.

Naf Naf torba 2
Naf Naf torba

Nama omiljeni model je torbica koju nosimo za ležernija druženja, odlaske na kavu, u grad i za večernje izlaske, šetnje po rivi ili centru grada. U potrazi za manjom chic torbicom koja se uklapa u naš ljetni look za oko nam je zapela šarmantna torbica poznatog brenda Naf Naf.

Famozna Naf Naf torbica svojim nas je efektnim izgledom osvojila na prvi pogled.

Malena torbica s kombinacijom dva različita materijala, upečatljivom bojom i mašnom s polka dot uzorkom kao finalnim touchom naš je favorit za ljetne dane.

Naf Naf torba 3
Naf Naf torba s mašnom

Ovom šarmantnom accessoriesu pridružite jednostavne ljetne haljine, sandale na vezanje ili espadrille, sunčane naočale i kreirali ste outfit vrijedan divljenja. Odlično će izgledati i u casual varijanti s oversized bijelom košuljom, jeans kratkim hlačicama i bijelim starkama u nešto svježijim večerima.

Naf Naf torba 4
Naf Naf torba

Šarmantan primjerak možete pronaći na Naf Naf webu, a njezina cijena na popustu iznosi 24 eura.