FOTO by Reserved

Moda

Šarmantan krzneni traper kaputić ovih dana stiže u Reserved!

Viktoria Šafranić 04. prosinca 2020.

U oversized izdanju, pružat će nam czy osjećaj na svakom koraku...

Dok je traper aktualan gotovo stalno, krzno je rezervirano za zimske mjesece. Budući da smo ušli u posljednji mjesec u ovoj godini gdje su nas dočekale niske temperature, sve više razmišljamo o bundicama i svjesni smo da na neko vrijeme traper trebamo pospremiti u ormar.

No što kada bismo vam rekli da ga se ne morate odreći, čak ni u trenucima kada vremenska prognoza dosegne nulu. Traper je najzastupljeniji odjevni predmet, stoga je poznati high street brend iskoristio tu priliku da ga uvede i u najčarobnije godišnje doba.

U njihovoj rubrici ‘uskoro stiže’ pojavio se ljupki kaputić koji je napravljen od krzna i trapera, a koji dolazi u predimenzioniranom izdanju. Uz široki ovratnik, tu su i četiri džepa, u slučaju da zaboravite ponijeti rukavice.

Upravo to nam treba za kraj ove čudne godine, komadi u kojima ćemo se osjećati ugodno i opušteno.

Nema sumnje da će vam ovaj novitet pružiti udobnost, a istovremeno vas zagrijati. Toliko je jedinstven da ga s lakoćom možete nositi uz običnu trenirku ili pletivo u svim varijantama, kao i uz robusne gležnjače i mini ruksak. Mi jedva čekamo zaogrnuti se istim, a posebno nas raduje što će biti u trendu i narednih sezona, jer traper nikada neće izaći iz mode.

Ako vam je prirastao srcu baš kao što je nama, možete se predbilježiti OVDJE kako bi vas obavijestili čim stigne na web stranicu ili u trgovine. Njegova cijena iznosit će 699,90 kuna, a dostupne veličine su M-L.