FOTO by Next

Dekor

Šarmantan bokal za kapljicu koja će ispuniti vaš blagdanski stol

Daria Lovrić 11. travnja 2022.

Čaša dobrog vina neizostavan je dio svakog uskrsnog ručka

Uskrs je iza ugla, a mi smo u pripremnoj fazi. Domovi se dekoriraju raznim ukrasima poput zečića, pilića, umjetnih jaja i cvijeća. Zadnjih par dana prije Uskrsa tradicionalno se farbaju jaja i peku kolači. Uz šarena jaja i šunku, domaćice najčešće pripremaju uskrsne pince ili pletenice.

Uskrs je najvažniji kršćanski blagdan kada vjernici slave Kristovo uskrsnuće i najčešće ga provode s obitelji te odlaskom na svetu misu. Uz raznovrsnu ponudu uskrsnih delicija, često se postavlja pitanje koje vino odabrati. Nakon odabira vina često shvatimo da ne znamo u čemu ga poslužili ili nemamo dovoljno lijep bokal, primjeren za blagdanski ugođaj. Kako bi što ljepše dekorirali i upotpunili blagdanski stol, pronašli smo neodoljiv bokal brenda Next.

Bokal je napravljen od stakla, ima koso rezani vrh radi lakšeg točenja pića te rupu u obliku srca u sredini. Ovaj dražestan bokal će biti zvijezda vašeg stola i osvojiti svakog tko vam dođe u goste.

Svojim atraktivnim izgledom neće proći neopaženo, a osim što ga rupa u obliku srca čini posebnim i podiže izgled, poboljšava i njegovu funkcionalnost. Radi tanjeg dizajna i rupe u sredini puno je lakše rukovati s njim.

Možete ga koristiti za posluživanje vina, vode ili sokova. Ovaj interesantan i praktičan bokal možete pronaći na webshopu brenda Next po cijeni od 214 kuna.