FOTO by Next

Dekor

Šareno polka-dot posuđe otjerat će tmurna jutra i sa svakim gutljajem kave unijeti veselje u vaš dan!

Daria Lovrić 28. ožujka 2023.

Ususret Uskrsu ukrasite svoj dom proljetnim Next novitetima!

Moramo priznati da je ova zima bila vrlo blaga i već smo u veljači imali osjećaj da je proljeće. Ipak, sada smo kalendarski ušetali u najljepše godišnje doba, međutim zadnjih nekoliko dana popraćeni su kapima kiše i sivim oblacima.

Šalica s polka dot ozorkom – € 19

Jedino što nas tješi je činjenica da bi svaki naredni dan trebao biti sve ljepši i ljepši te da će naša jutra ponovno biti okupana sunčevim zrakama. Kako bi vaš dan započeo sa smiješkom na licu, ali i vaš dom izgledao savršeno u narednom periodu, poigrajte se home dekoracijama u proljetnom veselom izdanju.

Šalice s polka-dot uzorkom unose veselje u prvu jutarnju kavu!

Kao i pred svaki blagdan, dom ukrasite novitetima koji ne iziskuju previše novaca, a čine veliku razliku. Kako bi vam olakšali potragu, putem web trgovine Next pronašli smo preslatko posuđe sa šarenim točkicama u koje smo se naprosto zaljubili.

Šalica s polka dot ozorkom – € 31

Zdjelice, šalice i tanjuriće raznoraznih dimenzija krasi polka-dot uzorak u proljetnim jarkim i pastelnim tonovima.

Šalica s polka dot ozorkom – € 29

Nas su posebno očarali preslatki stalci za jaja u obliku čašica. Njihov dizajn je toliko upečatljiv i veseo da uz njih gotovo ne morate bojati jaja za Uskrs.

Stalak za jaja s polka dot uzorkom – € 38

Očekujete li ovog Uskrsa goste ili naprosto želite unijeti malo veselja u svoj dom, kompletirajte točkastu kolekciju posuđa ili potražite svoje favorite putem Next web trgovine.