FOTO by Instagram @_moggly

Dekor

Šarenilo u vašem domu – neobične vaze za proljetne bukete

Mia Vodopija 13. svibnja 2021.

Ima li bolje kombinacije od proljeća, cvijeća i vaza? Mi mislimo da nema.

Proljeće je godišnje doba u kojemu se sve budi, od prirode do ljudi. Iako smo navikli na sunčana proljeća, ponekad nas dopadnu i ova siva kišna. To je za većinu šteta jer sivo kišno proljeće znači da ne možemo u šetnje gradom ni prirodom.

Priroda nas ipak smiruje i vraća u neka jednostavnija vremena, a znanstveno je dokazano da ona ima blagotvoran učinak na naš živčani sustav. Možda mi ne možemo šetati parkovima i šumama promatrajući sve vibrantne boje majke prirode, ali zato priroda može nama – i to u obliku cvijeća.

Cvjetni buketi mnogima predstavljaju dašak svježine i prirodne ljepote pa zato ima smisla da ćete vaše prekrasne bukete (bili oni manji i jednostavni ili veći i ekstravagantni) htjeti staviti u prekrasne vaze.

Onaj klasični stil staklenih vaza je upravo to – klasičan, ali ponekad je dobra promjena. Upravo zato dopustite nam da vam predstavimo australski brend Moggly.

Moggly je one woman show, što znači da je jedna mlada umjetnica zadužena za apsolutno sve, od proizvodnje pa do prodaje. Njezine vaze se razlikuju od ostalih po svojim bojama i dizajnu, pa se nadamo da će se vama svidjeti kao što su i nas zaintrigirale.

Vaze, ogledala i printove koje umjetnica proizvodi možete naći na ovom linku.