FOTO by Reebok

Moda

Šarenilo i točkice – Reebok Candy Land tenisice za mamu i kćer!

Viktoria Šafranić 26. travnja 2021.

Slađe od najslađeg bombončića...

Nova Reebok x Candy Land kolekcija tenisica nadahnjuje vibrantnim dizajnom, a okuplja modele za cijelu obitelj kojima će malo tko moći odoljeti.

Najslađe su ipak one za naše mališane, koje dolaze s razigranim detaljima, divnom paletom boja i neodoljivim točkastim uzorkom. Totalno cool izgled donosi pozitivu i raskoš na svakom koraku i vjerujemo da će posvuda izazivati wow efekt.

Reebok je kultna sportska marka koja je mnogima prvi odabir kada su u potrazi za kvalitetnim i bezvremenskim tenisicama koje će potrajati nekoliko sezona. U njima ne osjećamo težinu već nam pružaju maksimalnu udobnost kamo god se uputili, a u isto vrijeme izgledaju moderno i sofisticirano.

Najviše što želimo svojoj dječici je da ih u nijednom trenutku odjeća i obuća ne opterećuju, a uz Reebok tenisice to će i postići. Dječjoj igri neće biti kraja od jutra do mraka, uz ovaj stylish novitet u kojem će provoditi najbezbrižnije trenutke.

Neodoljivog izgleda, s uzorkom točkica, ove će tenisice osvojiti brojne mame koje kod kuće imaju malenu princezu, a odlična je vijest što dolaze i u izdanju za odrasle.

Vi i vaša mališanka sada možete jednako izgledati u najslađim matching kombinacijama.

Cijena Reebok tenisica za djecu iznosi $55, dok primjerak za odrasle ljepotice košta $100.