FOTO by Urban Outfitters

Dekor

Šareni kupaonski tepisi koji će unijeti veselje i u najjednostavniju kupaonicu

Krešimir Šustić 06. listopada 2020.

Simpatični natpisi i uzorci podižu raspoloženje od jutarnjeg umivanja

Uređenje interijera za svakoga od nas ima posebno značenje, jer prilikom sređivanja naših životnih prostora obraćamo pažnju i na najsitnije detalje koje unosimo.

Dok neki vole posebnu pažnju posvetiti ogromnim sofama i TV-ima, drugi ipak malo više izdvoje za kuhinju po mjeri ili spavaću sobu s garderobom.

No jedno je sigurno, svaka prostorija trebala bi odgovarati našim osobnostima i potrebama, stoga je jako bitno unijeti boje koje su nam drage srcu.

Velika je vjerojatnost da većina nas najmanje svog vremena posveti kupaonici, koja bi nam trebala služiti kao oaza mira u kojoj uživamo u vlastitim spa i wellness tretmanima.

Između ostalog, prvo što napravimo kada se ujutro probudimo je da odemo u kupaonicu kako bi obavili rutinu osobne higijene i započeli dan osvježeni i čisti.

Upravo zato smo odlučili predstaviti cool tepihe koji će unijeti dašak radosti u prostorije u kojima ipak nekako najmanje boravimo.

Ponuda web shopa Urban Outfitters je ogromna, no nama su za oko najviše zapeli primjerci s pozitivnim natpisima uz koje svako umivanje i pranje zubi postaje vježba za jačanje samopouzdanja.

Tu su i decentni uzorci u kričavim bojama, smiley koji mami osmijeh na lice, te mnogo drugih upečatljivih izdanja.

U nastavku pogledajte galeriju s naših 10 favorita koji će vam svojim motivima i natpisima uljepšati ostatak dana.