FOTO by Aldo

Moda

Šarena cvjetna rapsodija dolazi u obliku Aldo torbice

Krešimir Šustić 21. svibnja 2020.

Trendy ulov koji se ne propušta!

Poznato je da postoji neka tajna veza između dama i najrasprostranjenijih modnih dodataka, torbica.

Neovisno o tome koji oblik volite, boju, ili dizajn, ovaj accessories ima toliku moć jer osim što zaokružuje cjelokupan look, unosi nam dašak osobnosti u odjevnu kombinaciju.

Furla mini torbice obasute cvijećem zasjenit će i gradske parkove!

Zahvaljujući brojnim high street brendovima, neodoljive ljepotice možemo pronaći po nižim cijenama, a da izgledaju elegantno i zanosno, baš kao i one skuplje dizajnerske varijante za koje je potrebno izdvojiti poveću količinu novaca.

Kako bi se stopili s trenutnim vremenom kojim nas časti šareno proljeće, najbolji izbor su nam vesele i efektne nijanse kao i nezaobilazan cvjetni uzorak koji je preuzeo vodstvo u gradskim izlozima i tako osvojio naša srca.

Osim što donosi dozu razigranosti u naš outfit, podsjeća nas na najljepša polja prepuna mirisnog cvijeća koje izgleda veličanstveno njišući se u ritmu laganog povjetarca koji puše.

Danas smo pronašli jedan model na web shopu modne marke Aldo u kojeg je nemoguće ne zaljubiti se jer izgleda poput božanstvene bajke koja je dizajnirana u raju kako bi nas činila stylish na svakom koraku.

Dolazi u bijeloj nijansi i ukrašena je notama najljepših cvjetova, garantira nam pravu romantiku ukoliko je uklopimo u jednostavne modne kombinacije jer je stvorena da krade poglede i bude posebno zbrinuta.

Krasotica koja popravlja svaki dan i unosi veselje može biti vaša klikom na LINK.