FOTO by Instagram @sarahmgellar

Poznati

Sarah Michelle Gellar i Freddie Prinze Jr. – 24 godina ljubavi!

Viktoria Mikulić 27. svibnja 2024.

Nadamo se da će ovo zaista biti vječna ljubav...

Ako postoji jedna ljubavna priča slavnih osoba koja će vas natjerati da povjerujete u sudbinu, onda je te ona između Sarah Michelle Gellar i Freddieja Prinzea Jr koja traje već 24 godine.

Par se prvi put upoznao na snimanju filma “Znam što si radio prošlog ljeta” 1997. godine, ali tek tri godine kasnije izašli su na prvi spoj sasvim slučajno.

“Planirali smo večeru sa zajedničkim prijateljem i ta je osoba otkazala. Svejedno smo odlučili večerati i više se nismo osvrnuli”, rekla je Gellar za People o tome kako su se prvi put zaljubili jedno u drugo nakon godina prijateljstva.

Od te kobne noći u siječnju 2000. Gellar i Prinze Jr. vjenčali su se i dočekali dvoje djece, kćer Charlotte Grace i sina Rockyja Jamesa.

Prelijepa plavuša jednom je otkrila tajnu njihove dugovječnosti: “Odvojite 10 minuta – odložite telefon. Popijte šalicu kave zajedno. Prošetajte psa na kraju večeri. Čitajte priču sa svojom djecom”.

“Iskoristite vrijeme koje imate. Svi smo povučeni u toliko mnogo smjerova, stoga budite sigurni da ste prisutni, na koji god se usredotočite.”

Sarah često dijeli njihove zajedničke snimke i fotografije na Instagramu i gotovo svaku godišnjicu obilježava romantičnom objavom i natpisom.

Što se tiče Prinzea, on ima velike planove za ostatak zajedničkog života. “Kad ostarimo i budemo sijedi (još više nego što sam sada), jednog dana vidim nas kako smo negdje na otoku i kako smo preplanuli, debeli i sretni”, rekao je 2020.

Ovaj holivudski par jedan je od rijetkih primjera da se i u svijetu slavnih može održavati čvrsta i stabilna veza, ako je ista popraćena poštovanjem i bezuvjetnom ljubavlju.