Promo

SARAH BRIGHTMAN SINOĆ ODUŠEVILA ZAGREBAČKU PUBLIKU

PR 22. prosinca 2017.

Vrhunski glazbenici, spektakularni svjetlosni efekti, raskošna pozornica i ovacije publike sažetak su sinoćnjeg nastupa Sarah Brightman

Iako je odlično raspoloženje bilo očekivano danima prije dolaska slavne britanske sopranistice, sinoćnji nastup još jednom je potvrdio da među planetarnom poznatim ženskim izvođačima Sarah Brightman može parirati najboljima!

Dva sata vrhunske glazbe u izvedbi zbora Gregorian, tenora Maria Frangoulisa, Narcisa i Fernanda Varele te Royal Symphony Orchestra oduševili su sve, no najveći pljesak ipak je zaslužila britanska diva čiji je glas očarao prisutne.

„Samo nekoliko dana uoči Božića Sarah Brightman dočarala je duh blagdana i podsjetila nas na čaroliju prosinca. Iznimno smo zadovoljni reakcijama publike, kojoj i za iduću godinu možemo najaviti spektakularne nastupe zvijezda kao što su Rod Stewart, Andrea Bocelli i Andre Rieu“ – izjavio je direktor Star produkcije Alen Ključe.

Uz bezvremenske hitove kao što su Ave Maria i Time to Say Goodbye turneja ROYAL CHRISTMAS GALA nastavlja se današnjim nastupom u Ljubljani.