FOTO by e-sportshop / Instagram @poisarighe

Zabava

Sanjke – jedino prijevozno sredstvo koje nam treba u narednih mjesec dana

Krešimir Šustić 01. prosinca 2020.

Vrijeme je da se pripremimo za snježne radosti koje nas uskoro očekuju

Posljednjih nekoliko dana s velikim guštom pratimo vremenske prognoze jer su meteorolozi najavili kako bi nas uskoro mogao iznenaditi dolazak snježnih pahulja.

S obzirom na to da nas uskoro očekuje zimska sezona, veseli nas pomisao da bi snježni pokrivač mogao zaogrnuti naše krajeve i samim time izmamiti nas na igru.

Neovisno o tome jesmo li djeca ili odrasli, čarobna bijela padalina u nama budi djecu i poziva nas da uživamo u zabavnim aktivnostima na otvorenom.

Moramo priznati da se jedva čekamo baciti u snijeg, grudati se, praviti anđele i snješka, ali i ispucati višak nakupljene energije u spuštanju nizbrdo na sanjkama.

249,00 kn

Sanjkanje je samo po sebi odlična tjelovježba u kojoj su aktivni svi mišiću u našim tijelima te je odlična rekreacija kojom možemo skinuti višak nakupljenih kilograma.

344,00 kn

Vođeni time, bacili smo se u potragu za adekvatnim primjercima sanjki kako bi bezbrižno mogli uživali u ovoj zabavnoj aktivnosti na snijegu.

249,00 kn

Brojne trgovine su u svoje ponude uvrstili razne modele, a nama su za oko najviše zapeli oni modeli napravljeni od drva i kombinacije platna kako bi čim brže jurili.

389,00 kn

Popularan rekvizit idealan za snježne i zimske dane, definitivno će nas vratiti u djetinjstvo i učiniti boravak na snijegu nezaboravnim iskustvom kojeg se nećemo moći zasititi.

269,00 kn
349,99 kn
399,00 kn
479,00 kn