Ljubav & veze

Sanjate bivšeg dečka? Evo što to znači!

admin 20. travnja 2020.

Snovi o bivšem može potegnuti mnoga pitanja, što znače? Nismo ga preboljeli, trebamo li se javiti? Evo pojašnjenja!

Prije no što posegnete za starom knjigom snova ili googlate “bivši” u Sanjarici, eksperti o snovima i njihovom značenju imaju štošta za reći na temu bivši i snovi.

“Snovi o bivšem partneru mogu ukazivati na ponovnu konekciju s tom osobom u realnom životu ili s emocijama koje predstavljaju povezanost s vašim bivšim.”

Često nas privlače osobe koje izvlače snažne emocije u nama, bile one dobre ili čak loše, pa tako postoje slučajevi da je vaš bivši psihopat koji je pobuđivao samo loše emocije u vama, a vama je svejedno bilo teško otići od te osobe. Snovi mogu ukazivati upravo na ono što je “izvlačio” iz vas, češće imaju malo veze s njima samima.

Doista, san o vašem bivšem govori o vama, a ne o njemu. Podsvjesno predstavlja pitanja na koja želimo znati odgovore, a koje nismo dobili u vezi s tom osobom. Možda ste imali veoma ružan završetak veze, ili s druge strane, tražite osobu baš poput njega u realnom životu. Stručnjaci se u jednom slažu, bez obzira na to koliko intenzivan vaš san ili serija snova bila o bivšem partneru, ideja o kontaktiranju bivšeg može rezultirati toksičnim putem kojim ne želite poći.

Ako ste se pitali trebate li reći svom sadašnjem partneru o noćnim posjetima vašeg “ex“, stručnjaci se jednoglasno slažu: Ne! Ne trebate ih opterećivati time jer spominjanje bivše ljubavi za mnoge parove može biti okidač za svađu ili nesigurnost sadašnjeg partnera, a to zasigurno ne želite bez obzira na to koliko intimno dijelili misli s njim.

Snovi su dio privatnosti i samo zato što ste sanjali vašeg ex dečka ne znači da varate ili da mislite o njemu“, pojašnjavaju stručnjaci i dodaju – snovi su ponekad, samo snovi. Neka ostanu tamo.