FOTO by Sinsay

Moda

Sanjari, pozor! Sinsay rukavice već od 29,90 kuna stvorene za sve koji priželjkuju bijeli Božić!

Viktoria Šafranić 22. prosinca 2020.

Uz ove fluffy modele, nećete se moći odlučiti samo za jedne...

Snježne pahulje imali smo priliku vidjeti samo jednom ove godine, počastile su nas svojim prisustvom početkom prosinca. Taman kad smo se ponadali da će snježne radosti potrajati malo duže, uslijedila je ledena kiša i sve pomela za sobom.

No kao i svake godine, mi se još uvijek nadamo bijelom pokrivaču za Božić, a upravo smo pronašli i rekvizite s kojima ćemo se opremiti čim padne snijeg.

Sinsay je brend koji svakodnevno lansira mnoštvo cool stvarčica po nevjerojatno niskim cijenama, pa je tako i ovog puta oduševio ponudom toplih rukavica od 29,90 do 54,90 kuna.

Mi smo izdvojili 15 modela koji ne samo da će ugrijati vaše ruke kada temperature dosegnu nulu, već će vam poslužiti u svim onim snježnim aktivnostima poput grudanja, izrade snjegovića i slično.

Od najmekših fluffy modela, rukavica s krznom pa sve do onih sa simpatičnim snježnim motivima, sigurni smo da će vam ovi primjerci privući pažnju. Neke od njih dolaze u dva dijela, koji možete skinuti kada god poželite. Ako i vi sanjate o bijelom Božiću, onda predlažemo da ih nabavite još danas po ekstra dobrim cijenama.

Ako su se i vas jednako dojmile i želite s njima provesti čitavu zimu, pronaći ih možete putem službene Sinsay stranice.