FOTO by PR

Modni dodaci

Sandra Perković ovih dana posebno zrači!

PR 20. prosinca 2021.

Naša prelijepa sportašica blista više no ikada, a razlog tome je nova kampanja s potpisom Zlatnog centra LEWIKO…

Iako je najviše poznajemo kao uspješnu atletičarku koja je Hrvatsku predstavljala nekoliko puta u svijetu i može se pohvaliti brojnim medaljama,

Sandra Perković ima još mnoge druge osobine kojima osvaja sve oko sebe. Njezin zarazan osmijeh govori više od tisuću riječi, a njezin stil odijevanja uvijek je u skladu s najnovijim modnim trendovima.

Osim toga, ova kraljica diska osebujna je i po odabiru istančanog nakita koji nećete vidjeti na svakom koraku, a koji se savršeno uklapa uz dnevni i večernji look.

Naša najpoznatija atletičarka već je nekoliko godina zaredom zaštitno lice zlatnog centra LEWIKO, a sada je ponovno privukla sve poglede predstavljajući HYPE kolekciju za 2022. godinu.

Kreativna kombinacija nakita od žutog i bijelog zlata, trendi pletenica i odjeće od različitih materijala,oduševit će sve ljubiteljice high street mode.

Nema ljepšeg modnog dodatka od nakita, a pogotovo kada je u pitanju zlato koje je posebnog dizajna i kvalitete. Upravo je po tome poznat zlatni centar LEWIKO koji je uvijek u toku s trendovima te svojom raznolikom ponudom ispunjava sve vaše ukuse i želje.

Visokim modnim stilom nazivamo spajanje odjeće i modnih dodataka koji otkrivaju naš osobni ukus i kreativnost.

Osobito, ako pratite trendove, street style popularnih trendeseterica koje nose odjeću od kože, trapera kao i oversize sakoe, kardigane ili košulje. Uz sve navedeno, savršeno se uklapa zlatni nakit koji je promišljenog dizajna.

Kao i što sam naziv kaže HYPE, naglasak je na krupnom nakitu i to od ogrlica na karike, velikih naušnica, narukvica, glomaznog prstenja do ukrasa za kosu. Ono što je must have iz ove kolekcije, a što LEWIKO predstavlja kao svoju ideju je neodoljiv i poseban komplet naušnica i broša od zlatnih dukata.

Svake sezone zlatni centar LEWIKO donosi novu modnu priču, ovoga puta raskošnija nego ikad, Sandra Perković u čak pet različitih izdanja. Cijelu kolekciju možete pogledati na web stranici www.lewiko.hr kao i na društvenim mrežama Facebook i Instagram!