Modni dodaci

Sandra Perković odabrala istančan nakit s potpisom zlatnog centra LE-WI-KO!

Viktoria Mikulić 24. svibnja 2019.

Ovaj prepoznatljiv modni brend i našu najpoznatiju sportašicu veže nekoliko zanimljivih karakteristika…

Naša najpoznatija sportašica, prekrasna Sandra Perković mnogima je uzor, ne samo zbog svojih postignuća, već i načina ponašanja te manira koje su u današnje vrijeme zaista rijetkost.

Uvijek prirodna i svoja bez ikakvih istupa u javnosti, a opet tako profinjena i ženstvena, ova zlatna olimpijka bila je prvi i jedini odabir zlatnog centra LE-WI-KO prilikom osmišljavanja nove kampanje.

Sandra Perković jedan je uspješan primjer gdje su upornost i iznimna volja polučili sjajne rezultate, a na sličan način započeo je i ovaj poznati domaći brend.

Modna veza i istančan ukus za lijepo nije jedino što je spojilo uspješnu sportašicu i prvi hrvatski centar specijaliziran za zaručničko i vjenčano prstenje – iza oboje stoje veliki trud, puno odricanja i godine zalaganja koje su se s vremenom pretvorile u uspjeh, i to onaj s istim ciljem – biti najbolji i izdvojiti se od konkurencije. Sandra je veoma uspješno utjelovila LE-WI-KO ženu, te postala njihovo zaštitno lice.

 

Ovaj uspješan brend uvijek je ukorak s najnovijim svjetskim trendovima prateći najviše standarde kvalitete, a u suradnji s prekrasnom Sandrom najavio je promjene koje će ih izdvojiti od ostalih te predstavio novu kolekciju pod nazivom PERFECT SHINE.

Jedinstveni noviteti dolaze kao spoj elegancije, izvornosti, tradicije i vještine, a i najmanji detalj predstavlja ono čemu LE-WI-KO stremi od samih početaka – ideju ljubavi i sklada ukomponiranu u najfiniji majstorski rad i autentičnost.

PERFECT SHINE kolekcijom ostvarena je LE-WI-KO vizija o nakitu čija klasika prkosi prolaznosti trendova i zauvijek nosi dragu i pozitivnu poruku.

Od najdecentnijih ogrlica ukrašenih sitnim privjescima ili medaljonima do nizova prstenja te klasičnih, elegantnih i statement naušnica finih linija, ovim nakitom moći ćete izraziti i svoj stil, ali i osobnost.

Nova kolekcija zaručničkog i vjenčanog prstenja namijenjena je parovima koji žele sofisticirano prstenje, a upravo ono stavlja krunu na početak zajedničkog života te priča priču o istinskoj ljubavi.

Prsten je ono što ćete uvijek imati na ruci i što će vas svaki dan iznova podsjećati na vaš brak i odanost, stoga, birajte ga pažljivo, ističu iz LE-WI-KA.

Kvaliteta rada majstora zlatnih ruku, ljubav prema izradi i bezvremenski dizajn pozicionirali su LE-WI-KO zlatarnice kao prvi odabir kod osoba koje cijene kvalitetu, uslugu i izvorni hrvatski dizajn.

Zlatarnica LE-WI-KO prvi je centar u Hrvatskoj specijaliziran za zaručničko i vjenčano prstenje pod nazivom LE-WI-KO Diamond dok poslovnica LE-WI-KO Steel nudi široku paletu nakita od srebra i čelika te satove.

Ovdje možete pogledati reportažu o zlatnom centru LE-WI-KO i zaviriti u njihovu novu kolekciju koja je nastala u suradnji sa Sandrom Perković:

Ako su se i vas jednako dojmili ovi unikatni komadi nakita, za detaljnije informacije i još više izbora posjetite njihove društvene mreže Facebook i Instagram.

#bljestava IGRA DARIVANJA

U suradnji sa zlatnim centrom LE-WI-KO jednu sretnicu nagradit ćemo elegantnom ogrlicom s medaljonom iz nove kolekcije. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica elegantne ogrlice s potpisom zlatnog centra LE-WI-KO je Martina Horvat. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.