FOTO by Zlatni centar Lewiko

Moda

Sandra Perković – ljeto i modni dodaci idu ruku pod ruku!

Viktoria Mikulić 18. srpnja 2022.

Bezvremenski nakit koji će ovog ljeta mjesto pronaći u našim dnevnim i večernjim lookovima…

Gdje držite nakit? Kako se prema istome odnosite? Imate li neku posebnu kutiju za isti, i odvajate li naušnice od narukvica, prstena i ogrlica? Razdvajate li nakit koji koristite svaki dan od onog koji nosite samo za svečane prigode?

Sandra Perković Lewiko

Svatko ima svoj način čuvanja modnih detalja, no jedno je sigurno. Većina nas odvaja zlato od bižuterije, kao  i novi nakit od starog nakita. Kada si nešto novo priuštimo, automatski imamo potrebu isto zaštititi i čuvati na posebnom mjestu, zar ne? Možda u originalnoj kutijici ili u nekom posebnom mjestu u ormaru.

Upravo tako se odnosimo prema nakitu Zlatnog Centra Lewiko jer isti ne predstavlja samo trendi detalj koji upotpunjuje naše odjevne kombinacije, već je riječ o modnom pečatu koji traje vječno…

Sandra Perković Lewiko

Takav nakit iz godine u godinu pazimo sve više i više, i nikada nam ne može dosaditi. Ako ste u potrazi za bezvremenskim nakitom koji ćete lako stilizirati uz dnevni i večernji look, a koji će biti vaš primarni adut u ljetnim danima, svakako zavirite u novu HYPE kolekciju čija je ambasadorica naša višestruka Olimpijka.

SANDRA PERKOVIĆ, ZAŠTITNO LICE ZLATNOG CENTRA LEWIKO, PREDSTAVLJA NOVU HYPE KOLEKCIJU!

Zaštitno lice zlatnog centra LEWIKO- Sandra Perković, predstavlja HYPE kolekciju za 2022. godinu. Kreativna kombinacija nakita od žutog i bijelog zlata, trendi pletenica i odjeće od različitih materijala, oduševit će sve ljubiteljice high street mode.

Sandra Perković Lewiko

Nema ljepšeg modnog dodatka od nakita, a pogotovo kada je u pitanju zlato koje je posebnog dizajna i kvalitete. Visokim modnim stilom nazivamo spajanje odjeće i modnih dodataka koji otkrivaju naš osobni ukus i kreativnost.

Osobito, ako pratite trendove, street style popularnih trendseterica koje nose odjeću od kože, trapera kao i oversize sakoe, kardigane ili košulje. Uz sve navedeno, savršeno se uklapa zlatni nakit koji je promišljenog dizajna.

Kao i što sam naziv kaže HYPE, naglasak je na krupnom nakitu i to od ogrlica na karike, velikih naušnica, narukvica, glomaznog prstenja do ukrasa za kosu. Ono što je must have iz ove kolekcije, definitivno je neodoljiv i poseban komplet naušnica i broša od zlatnih dukata.

Bez obzira je li vaš outfit minimalistički ili upečatljiv, ovaj nakit će svakako biti u prvom planu vaše odjevne kombinacije. Vrijeme je da uz osmijeh na licu zablistate u glam izdanju Zlatnog Centra Lewiko, neovisno o tome nosite li elegantnu toaletu ili klasičan jeans i bijelu bluzu.

Sandra Perković Lewiko

Svaka fashionistica pronaći će nešto p vlastitom ukusu, jer upravo to i jest poanta ovog cijenjenog nakita, biti svestran i jedinstven u svakom pogledu.

Svake sezone zlatni centar LEWIKO donosi novu modnu priču, ovoga puta raskošnija nego ikad, Sandra Perković u čak pet različitih izdanja. Cijelu kolekciju možete pogledati na web stranici www.lewiko.hr kao i na društvenim mrežama Facebook i Instagram!