FOTO by Instagram @taht.istanbul / @discus70queen

Poznati

Sandra Perković je posjetila najfotogeničniji “photo spot” u Istanbulu

Krešimir Šustić 22. listopada 2020.

Tradicija i pogled na grad koji oduzimaju dah

Trenutno se nalazimo u periodu godine u kojem nije preporučljivo putovati i posjećivati atraktivne destinacije izvan granica Lijepe naše zbog svima dobro znane situacije s pandemijom koronavirusa.

Jedna od takvih je i predivna metropola Istanbul, koja se smjestila u euroazijskoj državi, Turskoj, koja je mnogima dobro poznata iz serija koje imamo prilike gledati na našim malim ekranima.

Bogata kulturom, gurmanskim delicijama i mjestima od kojih zastaje dah, nalazi se na popisu mnogih zaljubljenika u putovanja kao destinacija koju se mora posjetiti i doživjeti.

Sreću da iskusi sve od navedenog ima naša najtrofejnija atletičarka, Sandra Perković, koja trenutno s dečkom boravi u ovom impozantnom gradu bogatom palačama, džamijama i pazarima.

Poseban doživljaj koji je iskusila i koji nam je pojačao želju za pakiranjem kofera i odlaskom je “photo spot” Taht Istanbul, studio za slikanje na vrhu zgrade s božanstvenim pogledom na grad.

Autohtona priča koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, upotpunjena je jastucima i tepisima u uzorcima koji su tipični za kulturu Turaka, stoga nas nimalo ne čudi da je jedna od posjećenijih lokacija u ovoj prijestolnici.

Kako bi se u potpunosti uklopila u tradiciju, iskoristila je mogućnost najma tradicionalne odjeće i tako nam dočarala scenografiju u kojoj uživa dok odmara od raznih natjecanja.

Tu su i nezaobilazne ptice koje lete u jatu i samim time Instagram selfie dobiva totalno očaravajući efekt koji će pridonijeti veliki broj lajkova.

Nadamo se kako ćemo i mi uskoro imati priliku posjetiti ovo božanstveno mjesto i baš poput naše zlatne sportašice podijeliti magične fotke na društvenim mrežama.