FOTO by MYTHERESA

Moda

Sandalice s tratinčicama, jeans i bijela košulja čine našu proljetnu kombinaciju iz snova!

Daria Lovrić 13. ožujka 2023.

Krasotice inspirirane modnom pričom Emily u Parizu...

Ususret proljetnom periodu cvjetni detalji ponovno dominiraju gradskim pločnikom, modnim pistama i krase izloge trgovina omiljenih brendova. Jedan od najprepoznatljivijih cvjetića koji nas asocira na bezbrižno proljetno vrijeme ima bijele latice i žuti tučak.

Bila riječ o tratinčicama ili ivančicama, naš su favorit i za uređenje doma, ali i kada krase naše odjevne komade, modne dodatke i obuću.

Sandale s tratinčicama za razigrani look!

Putem MYTHERESA web trgovine pronašli smo šarmantne strappy sandale ukrašene efektnim tratinčicama. Radi se o bijelim sandalicama brenda Malone Souliers upotpunjenim tratinčicama koje će unijeti radost i razigranost u vaš outfit.

Sandale s tratinčicama
Sandale s tratinčicama – € 895

Visoka potpetica vizualno će izdužiti figuru, dok će upečatljivi cvjetni print obasipati nježnošću na svakom koraku. Sandalice imaju vezice oko gležnja koje će vašim stopalima omogućiti stabilnost i olakšati koračanje.

Ovaj model idealan je za odlazak u grad, obavljanje svakodnevnih obaveza, ali i za večernji izlazak s najboljom prijateljicom. U dnevnim varijanta iskombinirajte ih uz našu omiljenu kombinaciju – bijelu košulju i bezvremenske jeans komade, a u večernjim prilikama uz jednobojne midi haljine.

Naime, ovu kolekciju Malone Souliers definiraju privlačne i umjetničke cipele koje prikazuju glamurozni svijet iz serije „Emily u Parizu“.