FOTO by Asos

Moda

Sandale u purple berry nijansi koje bi nosila i Gabrielle Solis iz Kućanica!

Krešimir Šustić 08. prosinca 2020.

Nosili bismo ih u casual i svečanim lookovima

Jesensko/zimska sezona nam je donijela zanimljive komade iz svijeta obuće od kojih su definitivno najtraženije gležnjače i visoke čizme.

S obzirom na to da su temperature niske, a gradske ulice obasute maglom, potrebno je zaštititi se adekvatnim modelima uz koje nam izlazak iz kuće neće predstavljati nikakav problem.

No, ako ste jedna od onih dama koja voli nositi visoke pete i u vlastita četiri zida, poput popularne kućanice Gabrielle Solis koju je utjelovila glumica Eva Longoria, onda imamo idealno rješenje za vas.

Švrljajući web shopovima u potrazi za nečim posebnim, naletjeli smo na jedne predivne sandale koje nam dolaze u totalno fancy izdanju.

Ljepotice s Asosa u purple berry nijansi, napravljene su od glatkog i ugodnog baršuna s popularnim pletenim dodatkom na prednjoj strani koji im daje dodatan šarm.

Raskošni materijal prigodan za najveselije doba godine i boja koja upada svima u oči su sve ono što nam je potrebno kako bismo obogatili svoje privatne kolekcije nečim jedinstvenim.

Slobodno ih možete spojiti u trendi kombinaciji s čarapama ili najlonkama za casual prigode uz traperice ili suknje, kao i uz one svečanije s lepršavom ili uskom haljinom.

Svoj primjerak ovih šarmantnih zimskih sandala možete naručiti na LINKU već danas i upravo u njima provesti najljepše blagdanske dane koji nam dolaze.