FOTO by CCC

Moda

Sandale s ružičastim cvjetićima u efektnoj plavoj nijansi novi su modni slatkiš!

Daria Lovrić 23. svibnja 2023.

CCC model nepogrešiv je proljetni odabir!

Dugoočekivana promjena vremena i kraj svibnja najavljuju otvorenje sezone sandala. Iako će neki od nas još malo pričekati s otvorenom obućom radi promjenjive vremenske prognoze, oni hrabriji već nekoliko tjedana u svečanim prigodama uskaču u efektne ljetne sandale.

U svakom slučaju, sada je idealan trenutak da svoju kolekciju oplemenite zanimljivim i upečatljivim novitetima koje nam svakodnevno serviraju poznati brendovi.

Sandale u cvjetnom ruhu – svaki dan koračajte sa stilom

Unutar CCC asortimana pronašli smo efektne sandale na visoku petu koje zrače pozitivom i razigranim cvjetnim printom.

CCC sandale s cvjetnim printom 1
CCC sandale s cvjetnim printom
CCC sandale s cvjetnim printom 2

Riječ je o sandalama koje se kopčaju oko gležnja i tako omogućavaju stabilnost, iako imaju visoku blok petu i deblju platformu. Ove krasotice dolaze u boji uzburkanog Jadranskog mora, s preslatkim motivima ružičastog cvijeća.

CCC sandale s cvjetnim printom 3

Ovaj stylish model savršen je izbor za večernji izlazak i odlično će izgledati uz haljinice s volanima, duge lepršave hlače, mini suknje i jeans komade.

Ako ste u potrazi za novim sandalama na petu, svoju kolekciju oplemenite ovim efektnim parom zanimljivog dizajna. Cijena Jenny Fairy sandala iznosi 44,99 €, a možete ih naručiti putem CCC web trgovine.