FOTO by TopShop

Moda

Sandale s mašnom na blok petu u sočnoj puderasto rozoj i boji limete

Krešimir Šustić 22. svibnja 2020.

Dva upečatljiva modela za pravi ljetni đir!

Ovih nam dana posebnu draž stvaraju kričave i šarene nijanse najljepših boja koje su prigodne za iduću sunčanu sezonu koja će uskoro početi.

S obzirom na to da svi znamo da je ljeto pravo vrijeme za slobodnije odijevanje, naša mašta radi punom parom i prikuplja samo one najbolje komade koje možemo pronaći u raznim trgovinama kako bi pomeli svaku konkurenciju svojim modnim odabirom.

Svakoj živoj osobi na ovoj planeti imponira kada je netko pohvali za odabir look-a, stoga nema potrebe da skrivamo svoju ljubav prema krpicama koje izgledaju stylish.

Krenuli smo u akciju njuškanja po internetu i na TopShop web shopu pronašli pravu poslasticu koja nam dolazi u dvije sočne nijanse, a podsjeća nas na najukusnije tropsko voće.

Model sandala s preslatkom mašnom dolazi nam u pinky i boji limete i krasi ih popularna povratnica iz 90-ih, blok peta.

Ove kraljice među obućom totalno su upečatljive, a mogu se kombinirati uz suknje, haljine, traperice i kratke hlačice, te tako u outfit donijeti fancy egzotičnu notu koja neće ostati neprimijećena.

Morate priznati da vam upadaju u oči i da je uistinu teško skinuti pogled s njih.

Klikom na LINK ove upadljive sandale u kojima ćete osjećati radost mogu postati vaše saveznice u toplim danima koji su ispred nas.