FOTO by Instagram @sanemiko

Moda

Sandale s kojima bismo istog trena uplovile u bračne vode!

Viktoria Šafranić 09. ožujka 2021.

U bijeloj boji, s biserima i satenskim mašnama, izgledaju kao iz bajke...

Iako se na kraju ne primjećuju previše zbog raskošne vjenčanice, cipele su veoma bitan segment na vjenčanju. Na njih moramo obratiti posebnu pažnju iz nekoliko razloga. Naravno da nam je bitno da izgledaju prekrasno za fotografije koje su nam uspomena za cijeli život i koje ćemo svako malo pregledavati, no ipak je puno važnije da se u istima osjećamo ugodno tijekom čitavog dana i noći.

Vjenčanje za mnoge predstavlja stres, no ipak se taj poseban dan događa jednom u životu (ako sve ide po planu), stoga bismo trebali pokušati biti opušteni, koliko god je to moguće.

Previsoke pete nisu poželjne jer bismo do dolaska u dvoranu već mogli postati umorni, a nikome nije u cilju da ostatak večeri sjedimo.

Ako ste baš zapeli za vrtoglave potpetice, onda je naš prijedlog iste u toku noći preodjenuti u nešto udobnije.

Najčešće prvo kupujemo cipele, a potom biramo vjenčanicu čiju dužinu prilagođavamo istima.

Na Instagramu smo pronašli jedan model koji je stvoren za ljetna vjenčanja, a koji nas je oborio s nogu. Riječ je o sandalama koje krasi satenska mašna koja dolazi sa stražnje strane i tanki remenčići od bisera oko gležnja.

U bijeloj boji, izgledaju kao najraskošnije svadbene cipele oko kojih se ne bismo previše dvoumili. Uz atraktivan izgled, peta im također djeluje udobno tako da se nećete morati ni presvlačiti, odaberete li upravo ovaj ljupki par.

Za više informacija o bajkovitim vjenčanim sandalama, posjetite online trgovinu en.sanemiko.net!