FOTO by Stradivarius

Moda

Sandale na punu petu u boji mente ljubav su na prvi pogled!

Viktoria Šafranić 29. travnja 2021.

Jer kome ne trebaju još jedne cipele...

Bež boja stapa se uz svaku drugu nijansu, no kada je pomiješamo s jednako nježnim tonom kao što je menta, rezultat ne može biti ništa manji od zapanjujućeg.

Ove romantične boje kao stvorene su za vruće ljetne dane i večeri, a ovog puta upotpunile su wedgesice iz Stradivariusa.

U nove otvorene sandale na punu petu zaljubili smo se na prvi pogled jer osvajaju stylish izgledom i jednostavnim dizajnom. S potplatom od jute koji najčešće viđamo na espadrillama, trakama s prednje strane u boji mente i vezicama oko gležnja te cijenom od 229,90 kuna, mame nas na kupnju.

Večernje šetnje, odlazak na piće ili romantičnu večeru, kao i dnevna španciranja gradom bit će još posebnija uz Stradivarius wedgesice, koje možete nositi uz haljine, hlače i majice, suknje i bluze, kao i uz elegantne kombinezone. Ako i vaša BFF obožava nositi ovakav model cipela, svakako u nadolazećim mjesecima osmislite jednu matching kombinaciju i pojavite se u gradu ii na rivi u sličnom izdanju. Pritom se nemojte iznenaditi ako vas obaspu komplimentima…

Mi bismo ih spojili s vibrantnim bojama poput kraljevsko plave, ružičaste i žute, uz koje će predstavljati pravi kontrast.

Ako su se i vas jednako dojmile i s nestrpljenjem iščekujete ljetne dane i trenutke u kojima ćete moći zablistati, više informacija o istima i dostupne veličine saznajte OVDJE.