FOTO by Notonthehighstreet

Dekor

Samo zdravo! Malene zelene prokulice dolaze kao blagdanske kuglice

admin 09. studenoga 2021.

Spremni za blagdansko vegetarijansku dekoracija bora?

Kada smo kao djeca sjedali za stol prvo što bismo gledali je prevladava li na tanjuru zelena boja u vidu salata, kelja, brokula, mahuna i ostalih neprivlačnih namirnica. Postoje knjige debele kao Biblija u kojima možete naći instrukcije, savjete i načine kako svoje dijete natjerati da jede povrće.

I kao da nije dovoljno to što djeca za stolom moraju prijeći preko zdrave hrane, pronašli smo blagdansku dekoraciju zbog koje bi mogli zamrziti i kićenje jelke.

Malene, zelene zdrave okruglice pojavile su se u obliku blagdanskih kuglica i htjeli mi to ili ne ove godine svoj bor možemo ukrasiti malenim prokulicama. To okruglo žilavo povrće steklo je epitet kao jedno od najneprivlačnijih i jedno od onih nakon kojeg – ostajemo gladni!

Šalu na stranu, još uvijek razmišljamo o tome da li je ova dekoracija dobrodošla na naše jelke, ali kada sumiramo sve trendove u kićenju bora kojima smo nazočili posljednjih godina, malo što nas može iznenaditi.

Razmišljajući “izvan kutije” zaključili smo da ove kuglice mogu biti i odličan poklon prijatelju vegetarijancu ili pak mogu predstavljati motivaciju za zdravu prehranu u blagdanskom periodu.

Kako god, ukrasne prokulice za bor pronašli smo unutar Notonthehighstreet po cijeni od 9,95£.