FOTO by ALDI

Ljubimci

Samo za najrazmaženije: ležaljka od ratana sa zaštitom od sunca!

admin 13. srpnja 2023.

Pružite vašem psu odmor koji zaslužuje

Nakon što smo malo uživali u osvježenju slijedi nam novi toplinski udar koji će pokazati pravo lice ljeta. Za nas je najbolje skrojiti plan preživljavanja koji će se sastojati od dugotrajnog boravka u klimatiziranom prostoru, puno tekućine i malo aktivnosti. 

Iako nema veze s našim četveronožnim ljubimcima, izraz “pasja vrućina” sugerira na to da je najbolje da i vaše pse ne forsirate tijekom dugih dnevnih šetnji i ono najbitnije, da im šape što manje vremena provode na užarenom asfaltu.

Ako ste jedna od onih osoba koja ima razmaženog psa i dali bi sve za njega pronašli smo proizvod koji bi mu mogao dobro doći u ovim “paklenim vremenima“. Pronašli smo pseću ležaljku/krevetić koja ima podesivu zaštitu od sunca, tako u nekoliko sekundi vaš pas dobiva “sjenicu” koja će ga štititi od sunca.

Ležaljka za pse od ratana
Ležaljka za pse od ratana

Ovaj visokokvalitetan proizvod za pse izrađen je od ratana i garantira udobnost i dugotrajnost. Stilski komad namještaja ne samo da će podići izgled vašeg prostora, već će pružiti udobnost vašem prijatelju kada dođe vrijeme za odmor i drijemež.

Ležaljka za pse od ratana

Kao posebni dodatak tu je i integrirana zdjelica za vodu kako bi vaš ljubimac mogao ljenčariti hidratiziran. Vaš pas bira da li se želi odmarati na laganom suncu ili u hladu, a sve zahvaljujući pomičnom baldahinu koji je sastavni dio ležaljke.

Ležaljka za pse od ratana

Materijal od ratana izrađen je s UV50+ zaštitom, a baldahin i jastuk su vodootporni. Ovaj pseći krevetić od ratana savršen je da svom ljubimcu pružite odmor koji zaslužuje.

Ležaljka za pse od ratana
Ležaljka za pse od ratana

Ovaj krevetić pronašli smo unutar ALDI web trgovine, ali budući da oni ne dostavljaju u Hrvatsku, cilje je bio samo vam predstaviti proizvod namijenjen najrazmaženijim kućnim ljubimcima.