FOTO by Amazon

Zabava

Samo za kraljice: Predstavljamo luftić u obliku kraljevske krune!

admin 23. srpnja 2021.

Savršen luftić za "kraljevsko društvo" dolazi u zlatnoj i pinky boji

Vrijeme je godišnjih odmora i svi planiramo što, gdje i kako. Naporni rad kroz čitavu godinu nagrađujemo s nekoliko dana ljetovanja na kojem ćemo napuniti baterije i spremni krenuti u nove pobjede. Budući da godišnji odmor traje vrlo kratko vrlo je bitno iskoristiti ga na najbolji mogući način.

Kavica ujutro, koktel navečer, a kompletno vrijeme između ne raditi ništa osim izležavati se na plaži, kupati u moru i upijati sunčeve zrake. Cjelodnevno ljenčarenje na plaži aktivnost je koja zahtijeva nekoliko sitnica, a prijenosni hladnjak, suncobran i dobra knjiga samo su neke od sitnica.

Još jedna stvar bez koje je cjelodnevno uživanje na plaži nezamislivo je luftić, a spektar ponude omiljenih napuhanaca je toliko velik da će svatko moći pronaći svog omiljenog. 

Već smo predstavili nekoliko izvanserijskih favorita od kojih bismo izdvojili odijelo na napuhavanje i bizaran ružičasti luftić lijes, a sada smo pronašli jedan u koji će se zaljubiti sve žene, majke, kraljice…

Okupite svoju kraljevsku ekipu i uživajte na ovom royal luftiću koji svaka kraljica zaslužuje.

Osim što će odlično izgledati u moru, najviše pažnje će privlačiti na zabavama koje uključuju bazen. Na vama je samo da pripremite omiljeno piće i prepustite se uživanju na ovom kraljevskom luftiću.

Dolazi u pinky i zlatnoj boji po cijeni od 200$, a pronašli smo ga unutar Amazon web trgovine.