FOTO by CROCS

Obuća

Samo za istinske fanove: Lansirane Crocsice s “ugly sweater” motivom!

Antonija Andabak 15. studenoga 2021.

Ružne veste + ružne crocsice rezultiraju šarmantnim izgledom!

Postoji mnogo, zanimljivih božićnih proizvoda i nismo iznenađeni što se Crocs uključio u akciju. Vjerojatno već imate ružan božićni pulover koji visi u vašem ormaru, no pravo pitanje je imate li ružne cipele inspirirane božićnim džemperom kako biste upotpunili blagdanski look? Ako nemate, sada je to ostvarivo pomoću najnovijeg crocs-dizajnom.

Vaša stopala će biti spremna za blagdansko druženje uz neponovljive Crocsice koje slove kao najružnija obuća, udobna doduše, ali nikako ugodna oku. Crocs je ove godine izašao s dva izbora: s crveno-bijelim uzorkom, koje dolaze s upečatljivim dodacima pahulja, snjegovića i soba.

Za malo više božićnog ugođaja, tu su crocsice u bijelo-zelenoj varijanti koje također krase pahulje, Gingerbread Man i dinosaur s božićnom kapicom. Znamo da je to težak izbor, ali stvarno ne možete pogriješiti ni s jednim ni s drugim.

“Svi vole udobnost Crocs klompi – a sada postoji i verzija s toplom podstavom koja je itekako opremljena za blagdane.

Mekana podloga doprinosi osjećaju udobnosti, bilo da ste u zatvorenom ili vani, a kultni ružni uzorak džempera i božićni ukrasi na crocsicama, savršen su način za proslavu sezone”, stoji u opisu.

Osim klompi, možete kupiti ukrase kako biste dotjerali svoje crocsice koje se već nalazi u vašem ormaru.

Imate mogućnost paketa Holiday Cheer 5 — koji uključuje crvene i zelene privjeske, poput automobila s božićnim drvcem, ružnog božićnog džempera, imele, Gingerbread Man-a i pahulja ili paketa Bright Holiday Ornament Pack — koji se sastoji od božićnog drvca, ukrasa za bor, čarape i naravno Gingerbread Man-a.

Klompe, u crvenoj i bijeloj te bijeloj i zelenoj, možete kupiti za 420,00 kuna, a pakete ukrasa za crocsice dostupni su za 129,00 kuna. Crocsice kupite OVDJE.