FOTO by Instagram @xoxosonjakovac

Poznati

„Samo si ti još nedostajala“ – Sonja Kovač postala mama!

Una Lora Banjac 21. svibnja 2024.

Glumica je 10. svibnja na svijet donijela djevojčicu...

Naša poznata glumica i influencerica Sonja Kovač postala je majka prvog djeteta. Naime, glumica je rodila djevojčicu 10. svibnja, no dolazak princeze na svijet je jedno vrijeme odlučila zadržati u tajnosti.

Danas je na svom Instagramu profilu podijelila emotivnu fotografiju malene djevojčice kojoj još nje otkrila ime, pa istaknula:

“Samo si TI još nedostajala. Najljepši dan u našim životima naše maleno čudo!”

Sonja je emotivnom objavom raznježila pratitelje koji su je obasipali morem čestitki i ljubavi, a u samo 20ak minuta Sonja je skupila preko 18 000 lajkova.

Podsjetimo, Sonja Kovač i njezin zaručnik Goran Mandić zajedno su već 12 godina, a svoju su vezu obilježili brojnim putovanjima i lijepim trenutcima.

Sretnu vijest saznali su krajem prosinca kada je uspješna influencerica na svom Instagram profilu objavila video pozitivnog testa s porukom: 

“Život nas uči strpljenju i onda najveća nagrada uvijek dolazi u pravo vrijeme!

S obzirom na to da je prvo dijete posebno uzbuđenje, par se naveliko pripremao za dolazak prinove pa su tako svojoj princezi kupili najšarmantnija rose gold dječja kolica s motivima cvijeća.

Nisu li ovo najšarmantnija dječja kolica?

Sonji i Goranu od srca čestitamo i šaljemo puno ljubavi!

Neka im roditeljstvo bude najljepša uloga u životu i neka njihova malena princeza ima najljepše djetinjstvo ispunjeno smijehom, igrom i radošću!