FOTO by Stradivarius

Dekor

Samo 69,90 kuna! Stradivarius pletene torbice za bocu dolaze u 3 ljupke boje!

Viktoria Šafranić 29. travnja 2021.

Šetnja i vožnja biciklom postaju nezamislive bez ovih kukičanih držača s cvjetnim uzorkom..

Bez tekućine ne bismo mogli živjeti. Pritom prvenstveno mislimo na vodu koja čini 60-70% mase odraslog čovjeka i iza kisika, najvažnija je za naš organizam. Dnevno bismo trebali piti najmanje 2 l vode za normalno funkcioniranje. No mi nismo ovdje da vam sudimo ukoliko se istog ne pridržavate, već da vas potaknemo da odsad još češće pijete vodu. Štoviše, da vam to bude prioritet i razbibriga, a ne tlaka.

U Stradivariusu smo pronašli nevjerojatno poseban modni dodatak koji dolazi u obliku držača za bocu. Drugim riječima, ovaj high street brend lansirao je torbicu pletenog izdanja s floralnim motivima, koja će vjerojatno već ovog tjedna nestati s polica. Ona dolazi u tri boje, pastelno zelenoj, plavoj i bež nijansi.

Praktičan i trendi accessories možete nositi gdje god poželite, tijekom vožnje na biciklu, u šetnju, na trčanje ili na trening, a dobro će vam doći i na izletu ili tijekom cjelodnevnog shoppingiranja.

Unutar ovog kukičanog držača možete postaviti i neku drugu tekućinu, no naša sugestija je voda, posebice u ljetnim mjesecima kada zbog previsokih temperatura trebamo duplu dozu hidratacije.

Ako nemate kod kuće bočicu predviđenu za ovu torbicu, Stradivarius je i na to mislio te na njihovim policama možete pronaći staklenu varijantu s drvenim poklopcem obloženu silikonom koja će pristajati kao salivena.

Pastelne boje savršeno će se uklopiti uz svaki outfit, a uz ove novitete neće vam biti potreban nijedan drugi detalj. Ako vam se ne da nositi klasična torbica, vjerujemo da bi vam unutar ove torbice stali ključevi, novci i druge sitnice.

Cijena od 69,90 kuna dodatan je vjetar u leđa da je odmah nabavimo, samo se još dvoumimo oko boje. Bež izdanje dolazi s jedni cvijetom i nalazi se OVDJE, dok plavu i zelenu s motivom dva cvijeta možete naručiti putem linka.