FOTO by DISNEY+

Zabava

Sam u kući mansion napravljen od gingerbreada vrijedan je svakog divljenja

Krešimir Šustić 11. prosinca 2020.

Jestivo umjetničko djelo rađeno je čak 300 sati

Švrljajući internetom u potrazi za zanimljivostima koje bi mogli istaknuti, svakodnevno nailazimo na pregršt ideja koje nas jednostavno obore s nogu.

VIDEO: Božićni beauty trend koji je u isto vrijeme svečan i bizaran

Budući da je sve obilježeno blagdanskim raspoloženjem i božićne motive viđamo na svakom koraku, nije nam problem istaknuti umjetnička djela koja su osvojila svijet društvenih mreža.

Photo: DISNEY+

Posebno su nam dragi oni kreativci koji ulože napor i energiju u stvaranje kako bi svoj talent podijelili s cijelim svijetom te nam samim time uljepšali najljepši dan u godini.

Disney+ televizijski kanal streama najveći filmski klasik “Sam u kući”, stoga je odlučio angažirati nagrađivanu skulpturisticu koja svoja djela izrađuje od šećera i hrane.

Photo: DISNEY+

Zadatak joj je bio kreirati popularan mansion u kojem je glavni lik Kevin proživljavao razne avanture boreći se protiv provalnika Harrya i Marva i to od gingerbread kolačića.

Photo: DISNEY+

Nakon čak 300 sati pečenja i građenja, nastala je originalna građevina sa svim detaljima koje možemo vidjeti na malim ekranima prilikom gledanja omiljenog božićnog filma.

Photo: DISNEY+

Tu je čak 63 božićnih drvca, 33 prozora, likovi koje možemo vidjeti na raznim pozicijama, kao i 14 pizza kutije koje su stigle na adresu McCallisterovih večer prije nego su krenuli na putovanje.

Photo: DISNEY+

Mi smo blago rečeno očarani vještinama i talentu koje je ova umjetnica upotrijebila u eksperimentu koji je osvojio viralan svijet i zaslužio svako divljenje.