FOTO by PR

Elegant

Salvatore Ferragamo – novi miris za modernog muškarca

admin 06. ožujka 2020.

Oblik bočice podsjeća na urbani neboder koji poziva na otkrivanje njegovih detalja iz različitih perspektiva.

Salvatore Ferragamo lansira novi FERRAGAMO miris za njega predstavljajući samouvjerenog i hrabrog modernog muškarca koji kroz život putuje sa strašću i neizbježnom profinjenošću.

KONCEPT

Uzdižući bezvremenske kodove modne kuće oštrim suvremenim zaokretom, ovaj spoj zamišljen je za slobodnog mislioca koji slijedi svoj instinkt i pravila istovremeno prihvaćajući svaki novi izazov bez oklijevanja. Njegov nemirni duh vodi ga da promatra stvari iz različitih kuteva, s nezaustavljivom kreativnošću i bezgraničnom znatiželjom. Kako živi u stalnom kretanju kroz dinamične veze i emocionalna iskustva, postajući svjestan tko želi biti, uvijek ostavlja trajan utjecaj kamo god krene.Ferragamo miris je krajnji izraz – sama suština – snage i osjećaja, koji odjekuje bogatim slijedom kontrastnih, ali skladnih elemenata između nježne muževnosti i nesputanog stava.

MIRIS

Ferragamo je fougère citrusno-drvenasti miris koji je kreirao Antoine Maisondieu, ispreplićući svježe i boisè note kako bi proslavile talijanske korijene branda i njegovu tradiciju izrade. Blistava eksplozija mediteranskog citrusa s živahnim bergamotom i limunom otvara put neočekivanom srcu spajajući cvjetne note ljubičice i absolute lišća ljubičice, sa snagom jedinstvene Ferragamove kožne note u kompoziciji koja zaziva zanatsku baštinu S. Ferragama. Tople note mošusa i vetivera podižu senzualnu dimenziju ove olfaktorne kompozicije.

BOČICA

Rafinirana staklena bočica koristi ikonske motive S. Ferragama s modernim pristupom. Oblik bočice podsjeća na urbani neboder koji poziva na otkrivanje njegovih detalja iz različitih perspektiva. Okomita tamnoplava traka pojačava izduženu siluetu, a istovremeno postavlja logotip od dna prema vrhu. Na dnu bočice pojavljuje se još jedan od ključnih motiva modne kuće: to je potpis Gancini kopče u metalu srebra, koja se koristi ne samo kao ukrasni element već kao i metafora za brojne aspekte koji predstavljaju Ferragamo muškarca – tradicija i inovacija, konkretnost i kreativnost, snaga i osjećajnost.

Kreativni direktor je Paul Andrew, a mladi glumac Hero Fiennes Tiffin zvijezda je kampanje za novi muški miris FERRAGAMO.

  • edt 30ml – 345,10kn
  • edt 50ml – 465,10kn
  • edt 100ml – 645,00kn