FOTO by Maison Margiela

Bizar

Salonke obložene zračnim jastučićima izut će vas iz cipela

admin 19. ožujka 2020.

Paprena cijena i bizaran dizajn obilježili su nove Maison Margiela cipele

Sjećate se kada ste kao dijete dobili nekakav poklon koji je bio umotan u najlon sa zračnim mjehurićima? Sigurno vam je prvih pola sata bilo zabavnije psrtima stiskati te mjehuriće nego se zabavljati s dobivenim poklonom. Niste jedini – zračni jastučići predstavljaju opsesiju koja nas drži dok ne stisnemo i posljednji mjehurić.

Upravo smo pronašli cipele koje su nas na trenutak vratile u djetinjstvo, ali nakon racionalne analize zaključili smo da smo pronašli jedan od bizarnijih modela koje modni svijet može ponuditi.

Maison Margiela na tržište je izbacio crne salonke i bijele gležnjače, a oba modela obložena su malenim zračnim jastucima čija je svrha za sada ostala misterij.

Možda su tu da ublaže udarac u svaku prepreku koja vam se nađe na putu ili da jednostavno imate zanimaciju bušenja jastučića kada negdje putujete.

Ako imate fetiš na bizarno i iz nekog razloga ove cipele doživljavate kao simpatičan model koji bi se mogao uklopiti u neki od vaših outfita, njihova paprena cijena spustit će vas na zemlju.

Salonke u crnoj boji dolaze s cijenom od 535$, a gležnjače u bijeloj s cijenom od 690$. Za tu cifru možemo kupiti toliko zračnih jastučića da bismo bili zauzeti pucketanjem istih do kraja života.