FOTO by Instagram/ @salmahayekfan

Poznati

Salma Hayek i u 54.godini najviše voli objavljivati selfie bez make-upa!

Antonija Andabak 10. siječnja 2021.

Kakva ljepotica! Ipak, Salma je u mlađim danima posegnula za ovim estetskim zahvatima koje nikada nije potvrdila...

Poznatoj hollywoodskoj glumici Salmi Hayek nije strano odbaciti dekorativne kozmetičke proizvode i objaviti selfie bez trunke šminke.

Zapravo, koliko naše izvježbano oko može primijetiti, Salma često objavljuje fotografije iz kojih se može zaključiti da je u svom najopuštenijem, svakodnevnom izdanju, bez vojske frizera, scenografa i prijatelja koji će sve to obraditi u photoshopu.

Glumica, koja je 2002.godine utjelovila lik jedne od najpoznatijih svjetskih slikarica Fride Kahlo, u šestom desetljeću njeguje rasterećen stil života sa suprugom, 58-godišnjim francuskim milijarderom Francois-Henri Pinaultom i njihovom 13-godišnjom kćerkom Valentinom Palomom.

Salma zbog svoje skromnosti, ljubavi prema životinjama, ali i glumačkog talenta te statusa seks-simbola, ima vojsku od gotovo 17 milijuna pratitelja na Instagramu koje oduševljava koketiranjem u objavama na popularnoj društvenoj mreži.

Osobito je interesantno kako se jednom trenutku pojavljuje s odvažnim make-upom i istaknutim dekolteom, a u drugom trenutku samouvjereno pozira bez trunke kozmetičkih proizvoda.

Glumica svojim objavama često potvrđuje da je i ona čovjek od krvi i mesa s “lošim” danima u kojima joj se ne uređuje, ne farba kosa ili nosi outfit koji će istaknuti njene obline! Jedna od fotografija koja je pokupila simpatije muškaraca i žena diljem svijeta ona je na kojoj je pokazala sijede, ali i “after” fotografiju s decentnim makeup-om i svježe obojenom kosom. Mnogi su pohvalili njen prirodan izgled!

No, Salma nije oduvijek tako izgledala i u mlađim je danima posegnula za estetskim korekcijama koje joj dan danas, uz odlične genetske predispozicije, osiguravaju besprijekoran izgled.

Unatoč prirodno atraktivnim crtama lica, ova zanosna crnka suzila je i skratila nos kako bi dobila na simetriji lica. Također, iako se i ranije mogla pohvaliti s lijepim poprsjem, šuška se da je glumica 2004. godine povećala grudi koje ponosno ističe dan danas i koji su zaslužni za njen zavodnički, latina izgled!

Salma nikada nije potvrdila korekcije, no ono što mi možemo potvrditi jest da s njima ili bez njih, u ovim godinama izgleda sjajno!

Salma Hayek, estetska korekcija nosa
Salma Hayek, operacija povećanja grudi