FOTO by Uncommon Goods

Dekor

Šalice koje se ljube ljubav su na prvi gutljaj!

Viktoria Mikulić 09. veljače 2024.

Tko od ranog jutra ne bi volio primati poljupce?

Ljubav se može iskazati na bezbroj načina. Prvenstveno djelima, a potom riječima. Kada nekoga volimo, za tu nam osobu ništa nije teško napraviti jer sve što želimo je usrećiti je i vidjeti osmijeh na njenom licu.

Iako je svaki dan nova priilka da voljenu sobu iznenadimo sitnicom poput pripreme doručka, ruže u krevet i slično, Valentinovo je ipak poseban dan kada bismo svi trebali slaviti ljubav, neovisno u kojem obliku. Povodom Dana zaljubljenih pronašli smo preslatke šalice koje su uistinu ljubav na prvi gutljaj.

Ako ste jedan od onih parova koji svoju vezu obilježava na različite kreativne načine, oduševite drugu stranu šalicama koje se ljube. Ove porculanske šalice pristaju zajedno baš kao što vi pristajete uz svoju najdražu osobu. Set se sastoji od dvije šalice koje možete pronaći u sivoj i plavoj boji, ili u bež i boji terakote.

Stavite ove slatke šalice zajedno “licem u lice”. Besprijekorno će se uklopiti jedno drugome u oblik savršenog poljupca.

Kada se šalice dodirnu, njihove se usne ljube, a ručke formiraju oblik srca. Upotrijebite ih sljedeći put prilikom uživanja u prvoj jutarnjoj kavi s voljenom osobom.

Kakav sladak način da pokažete svoju ljubav prema posebnoj osobi!

Ako i vi volite maštoviti home dekor, posjetite web trgovinu Uncommon Goods i odaberite set po izboru za sebe i svoju srodnu dušu! Cijena šalica iznosi 57,95€!