FOTO by hghom.com

Dekor

Šalica i jastuk u obliku bora unijet će dozu blagdanske radosti

Mia Vodopija 17. studenoga 2021.

Mi smo se zaljubili, a vi?

Napokon smo došli u doba godine kada se pripremamo za dašak blagdanske čarolije. Polako, ali sigurno čekamo da gradske ulice, trgovi i parkovi zablistaju šarenim lampicama, čija će boja i toplina donijeti osmijehe na lica malih i velikih.

To nam iskreno svima treba u ovo tmurno pandemijsko doba. Upravo zato, što se sada pomalo pripremamo za jedan od naših najvećih blagdana,imamo potrebu urediti naše životne prostore i unijeti dodatan osjećaj topline.

Trgovine i njihovi web shopovi vrve kućnim potrepštinama, koje nam omogućuju da naši stanovi i kuće dobiju jedno svečanije lice, odnosno da poprime pravo božićno ruho.

Božićni dekor nisu samo bor, kuglice i lampice, nisu samo vjenčići, već i one male stvari koje se kao detalji savršeno uklapaju u božićnu bajku našeg doma. U potrazi za upečatljivim božićnim akcentima, naletjeli smo na ova dva kojima je zbilja teško odoljeti – na staklenu šalicu s poklopcem i žličicom u obliku bora i s jastukom u istom obliku!

Ova smaragdna šalica će biti naša miljenica ovog Božića jer već znamo da ćemo uživati u toplim napitcima poput kave, čaja, kakaa i naravno, vruće čokolade.

Ako vam je previše lijepa da biste iz nje pili, možete ju napuniti slatkišima ili keksima i staviti na posluživaonik na kojem će biti odlična dekoracija.

Oblik bora krasi i ovaj fora jastuk koji po sebi ima i plave, crvene, bijele, narančaste i žute kuglice s velikom žutom zvijezdom na samom vrhu.

Ovo su definitivno naši favoriti koji će nam unijeti dodatnu dozu veselja te nam ovogodišnje blagdane učiniti nezaboravnima. Bor jastuk može biti vaš po cijeni od 261,90 kuna i možete ga kupiti OVDJE. Šalica u obliku bora košta 222,51 kn i možete ju nabaviti putem LINKA.