FOTO by Instagram @girlsthatwanders / @croatiafulloflife

Zabava

SalajLand – najljepša božićna priča koju ni ovog Adventa ne smijete zaobići!

Krešimir Šustić 13. prosinca 2021.

Najčarobnija bajka može biti dio i vaših Instagram priča...

Zadnjih dvadesetak godina svijet kao da je poludio za božićnim blagdanima, što možemo vidjeti iz brojnih primjera raskošno ukrašenih izloga trgovina, kafića, kuća…

Već u studenom svjedočimo masovnom podizanju pozitivne energije čim radijske postaje počnu puštati najljepše božićne pjesme, tv kuće filmove, a trgovine uvrštavati prigodne artikle koji se rasprodaju u trenu.

No, najdraže nam je vidjeti kako trgovi, ulice i gradski parkovi zablistaju u milijunima šarenih lampica, što u nama stvara onaj topli osjećaj oko srca i podiže blagdanski duh.

Osim toga, u Lijepoj Našoj postoji jedna posebna obitelj koja je svoju strast pretvorila u pravu zabavu i business, te su samim time svoj dom pretvorili u nezaobilazno odredište.

Naravno, riječ je o Salajima, koji svake godine svoje popularno imanje otvaraju za radoznale posjetioce koji imaju prilike uživati u pravom božićnom raskošu.

Bajkovita priča definitivno ostaje zauvijek urezana u sjećanje, budi dijete u nama, a našim najmlađima omogućuje da dožive čaroliju koja se pamti.

Kotač starog mlina, 2000 stabala, drvene kućice, mostovi i puteljci koji su ukrašeni s čak pet milijuna šarenih lampica izgledaju veličanstveno i uistinu magično, pogotovo kada snježni pokrivač prekrije površinu zemlje.

Pomalo turbulentnu godinu, uljepšat će ova čarobna atmosfera koju možete doživjeti sve do 9. siječnja na atraktivnoj lokaciji smještenoj u Čazmi.