FOTO by Cartoon Network

Zabava

Šala koja nas je uzdrmala – Cartoon Network se ipak ne gasi!

admin 17. listopada 2022.

"Ne idemo nikamo. Bili smo i uvijek ćemo biti vaš dom za voljene, inovativne crtiće”

Johnny Bravo, The Powerpuff Girls, Ed, Edd n Eddy, Cow and Chicken, Dexter’s Laboratory, Scooby-Doo i 2 Stupid Dogs samo su neki od Cartoon Network crtanih naslova uz koje smo odrastali i koji su nam obilježili djetinjstvo.

Foto: Cartoon Network

Društvenim mrežama je krenula kružiti vijest da se popularna mreža gasi i da s njom odlazi dio našeg djetinjstva. Internet se uzburkao nakon što se proširila vijest o spajanju Warner Bros. Animation i Cartoon Network Studios, a velik broj korisnika interneta odmah je pohrlilo “objaviti sućut” voljenom crtanom kanalu. 

Foto: Cartoon Network

Da se radi samo o nesporazumu potvrdili su i demantirali vijest na svojim društvenim mrežama Cartoon Networka: “Službeni Twitter profil studija Cartoon Network podijelio je objavu 15. listopada. “Još, nismo mrtvi, upravo punimo 30 godina. Poruka našim fanovima: Ne idemo nikamo. Bili smo i uvijek ćemo biti vaš dom za voljene, inovativne crtiće”.

Kako bi sve ostalo samo na šali čak su i iz Cartoon Networka krenuli s crnim humorom te objavili tweet koji je oduševio preko 200 000 pratitelja.

Prema izvješću ABC Newsa, Warner Bros. Television Group (WBTVG) objavila je da otpušta 26% osoblja, a nakon toga krenuo je kružiti hashtag #RIPCartoonNetwork koji je u kratkom vremenu postao viralan i zbunio sve obožavatelje.