FOTO by Instagram @leoniehanne / @lissyroddyy / @ emilisindlev

Moda

Sakoi u svim duginim bojama: Ljetni trend kojeg obožavamo

admin 13. kolovoza 2021.

Autor teksta: Valentina Kožulj

Ako vam je dosadilo nositi sakoe u crnoj, bijeloj ili bež boji, ovo je pravo vrijeme da zasjenite sve one koji se još uvijek drže klasičnog i jednostavnog.

Jedan od ovogodišnjih modnih trendova su odjevni komadi šarenih boja. Predivne dugine boje unijet će optimizam i radost te dodatno začiniti vruće ljetne dane.

Ako dodamo sve te predivne boje na sofisticirane sakoe, dobit ćemo stajling željan pažnje i komplimenata.

Vatrena crvena istaknut će vašu borbenost i želju za dokazivanjem. Ova romantična boja dodatno će istaknuti vaš karakter i dovesti vas na tron modne kraljice.

Miješanjem crvene i žute dobit ćemo narančastu, boju mladosti i entuzijazma. Ako volite ovu toplu boju, sigurno nećete dugo razmišljati trebate liza posao ili druženje s prijateljicama odjenuti predivan sako u trendi narančastoj. Privucite pozitivnu energiju i začinite dan odjećom u boji koja odiše čistom srećom!

Ove godine boja sunca je sve što želimo poželjeti na našoj odjeći, obući ili modnim dodacima! Ako vam je dosadilo nositi neutralne tonove, privlačna žuta savršena je zamjena. Uostalom, ne možemo zamisliti ljeto bez te divne boje!

Zelena boja preplavila je društvene mreže. S obzirom na to da su gotovo sve nijanse zelene izrazito popularne, ne čudi činjenica da odjeća u toj elegantnoj boji dodatno osvježava i ističe svaki stajling.

Zelena se odlično slaže s jednako žarkim bojama pa ju možete kombinirati uz narančastu ili žutu.

Osim zelene, ljubičasta je također našla svoje mjesto u ormarima mnogih utjecajnih osoba s društvenih mreža. Boja mira i sklada ide rame uz rame sa suvremenom ženstvenošću. I moramo priznati, izgleda jako dobro!

Većini omiljena boja, plava, predstavlja snagu i sigurnost. Ova boja mora i neba, odlično se slaže s gotovo svim bojama!

Tamnoplavi sako odličan je izbor za ozbiljniji stajling, a svijetloplavi ako želite nešto svježiji i ležerniji izgled.