Njega kože

S pravom njegom do jedinstvene ljepote…

Viktoria Mikulić 01. ožujka 2017.

Kozmetički salon Valeno smješten je u zagrebačkoj Dubravi, točnije na adresi Teslićka 76. Vlasnica salona je majstor kozmetičar Valerija Štokić koja se ovom djelatnošću bavi nešto manje od tridesetak godina, a na temelju njezinog iskustva može se naslutiti da je pravi stručnjak na području kozmetologije. Konstantno prati nove trendove i usavršava se kroz brojne edukacije […]

Kozmetički salon Valeno smješten je u zagrebačkoj Dubravi, točnije na adresi Teslićka 76. Vlasnica salona je majstor kozmetičar Valerija Štokić koja se ovom djelatnošću bavi nešto manje od tridesetak godina, a na temelju njezinog iskustva može se naslutiti da je pravi stručnjak na području kozmetologije.

Kozmetički salon Valeno

Konstantno prati nove trendove i usavršava se kroz brojne edukacije u zemlji i inozemstvu, od kojih posebno vrijedi istaknuti ulogu edukatora za poznate svjetske kuće Guinot i Mary Cohr, Esensa Mediterana, Lavish Lashes te Perfect Silk Lashes. Prema njezinim riječima, edukacija je ključ svega, a to se može primijetiti prema brojnim klijentima koji iz godine u godinu koriste njezine usluge i zadovoljno se vraćaju. Aktivno je uključena u rad Udruženja kozmetičara Republike Hrvatske i Sekcije kozmetičara grada Zagreba pri Udruženju obrtnika grada Zagreba.

Kozmetički salon Valeno

U njihovoj ponudi možete pronaći raznolike kozmetičke usluge, no težište je ipak na njezi lica, tretiranju mladenačke, aknaste i problematične kože, anti-age tretmanima koji u kombinaciji s učinkovitim aparatima poput radio frekvencije, mikrodermoabrazije i visoko koncentriranim preparatima, AHA kiselinama, daju odlične rezultate. Osim klasične švedske masaže, u suradnji s Poliklinikom Barbel obavljaju se i postoperativne ručne limfne drenaže po dr. Vodderu. Depilacija koja je nezaobilazni dio ponude skoro svakog kozmetičkog salona također je jedna od usluga, no u salonu Valeno i muškarci mogu ukloniti sve neželjene dlačice s tijela. Kozmetički salon Valeno.

Kozmetički salon Valeno

Pri samom ulazu, odmah se primijeti pozitivna energija te ozračje mira i tišine. U današnje vrijeme, kada se na poslu susrećemo s mnoštvom problema i svakodnevnim stresom, svatko bi trebao barem jednom mjesečno priuštiti si tretman za opuštanje. U salonu prevladavaju umirujuće boje, a posebno se ističe zelena koja označava higijenu i zdravlje. U svakoj od tri prostorije naići ćete na jedinstvene detalje od svježeg cvijeća, ogledalca do raznih mirisnih svijeća. Kozmetički salon Valeno.

Kozmetički salon Valeno

Također je važno naglasiti kako se u salonu koristi svjetski poznata AIKON kozmetika, profesionalna dermatološka kozmetika koja pomaže i kod onih najproblematičnijih lica.

 

Najveća prednost salona, uz vrhunsku kvalitetu usluga, stručno osoblje i ugodan ambijent, je upravo ta intimnost zbog odlične lokacije na kojoj se nalazi. Nećete morati brinuti o tome kako izgledate i jeste li došli našminkani jer nikada nećete naići na preveliku gužvu. Razlog tome je što se svakome klijentu pruža posebna pažnja i dovoljno vremena jer je to jedini način da se usluga odradi profesionalno.

Kozmetički salon Valeno

Kako biste se uvjerili ja je sve točno tako kao što smo i napisali, dovoljno je da pogledate njihovu WEB STRANICU gdje ćete pronaći impresije zadovoljnih klijenata koji imaju samo riječi hvale za ovaj divan kozmetički salon Valeno.

Kozmetički salon Valeno

Teslićka 76

01/ 291 1666

098/ 787 – 346

info@valeno.hr

Pon-pet 09-20h

Subota 8-14h